L’organització de la passada edició del Juguem a Prats, que va tenir lloc el passat 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2015 al Pavelló Municipal d’Esports, fa una valoració molt positiva de les jornades en què hi va haver més d’una dotzena de monitors, entre els de L’Alternativa, l’Esplai PaffLa Guita i l’Emma Riberatècnica de joventut de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

En el total dels dies, entre matins i tardes, hi van assistir un total de 421 nens i nenes entre 0 i 15 anys. També cal destacar la participació de 24 joves el dia que el pavelló es va obrir a la gent més gran per tal que gaudissin dels inflables i diferents atraccions que hi havia en l’edició d’enguany.

A part dels inflables i atraccions, també es van desenvolupar una sèrie de tallers, dels quals l’organització en fa una molt bona valoració ja que cadascun d’ells va ser seguit per unacinquantena de nens i nenes.

Els tallers desenvolupats per la pròpia organització van ser els de pintar cares, fer braçalets i collarets, fer la carta als Reis, llufes el dia de Sants Innocents i de construcció de fanalets per anar a rebre els Reis d’Orient. A l’última sessió del Juguem a Prats també es va oferir un taller de mandales i felicitacions de Nadal impartit per la professora de dibuix Marta Ferrer.

Des de la Regidoria deJoventut, encapçalada per Anna Plans, també es vol destacar la participació a l’esdeveniment dels Patges Reials, que van venir a veure els nens i nenes i van aprofitar per recollir algunes de les cartes que els havien escrit; el Gimnàs Laura, que va oferir algunes classes de Zumba i Hip Hop; i finalment els Gegants de Prats de Lluçanès, que van ballar la Trencadansa i els nens van poder veure’ls i tocar-los de prop.