8.7 C
Prats de Lluçanès
diumenge, 26 de març de 2023
Inici Acció Social, Comerç i Patrimoni

Acció Social, Comerç i Patrimoni

Montserrat Juvanteny Canal – Movem Prats

Nascuda el 1981. Estudis de Ciències Polítiques i de l’Administració. Ha treballat a l’Oficina de Turisme de Prats de Lluçanès i al sector del comerç. Del 2005 al 2015 ha treballat a la Seu Nacional d’ERC al departament d’oganització i com a cap del departament d’Administració. Consellera delegada de Joventut, Cultura i Dona del Consell Comarcal d’Osona. Vicepresidenta de la Xarxa Local de Consum de la Diputació de Barcelona. Vicepresidenta de l’Associació pel desenvolupament rural de la Catalunya Central. Responsable de les àrees de Joventut, Sanitat i Serveis socials, (2003-2007).  Responsable de l’àrea de Promoció del Municipi (2015-2019). Responsable de l’àrea d’atenció a les persones del Consorci del Lluçanès i representat del Consell comarcal d’Osona al Consorci del Lluçanès (2015-2019). Membre fundadora del Consell de Joventut de Prats.

Podeu contactar a través del formulari de contacte:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.

Acció Social

La regidora d’Acció Social té com a objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes del municipi i de manera específica, vetllar perquè els col·lectius més vulnerables puguin gaudir de tots els serveis municipals. Al mateix temps, pretén garantir a tota la població del municipi l’accés a aquelles prestacions i serveis socials que siguin necessaris i als quals tenen dret. Per dur a terme aquesta tasca, la regidoria coopera amb altres xarxes d’atenció, com la sanitària, la d’ensenyament o d’altres assistencials, per establir projectes i actuacions conjuntes també amb el Consorci del Lluçanès i el Consorci d’Osona de Serveis Socials.

En aquesta àrea també s’inclouen els programes de salut.

Consulta la carta de serveis i compromisos.

Comerç

La regidoria de comerç té com a finalitat impulsar el desenvolupament comercial del municipi amb l’objectiu de potenciar la competitivitat del comerç local. Les accions i programes desenvolupats en matèria de comerç, amb l’objectiu de sumar sinergies, es realitzen conjuntament amb la Unió de Botiguers i Comerciants del municipi. L’àrea de comerç també és l’encarregada de la gestió i promoció del mercat setmanal.

Consulta la carta de serveis i compromisos.

Patrimoni

La regidoria de patrimoni és l’encarregada d’impulsar polítiques de preservació i divulgació del patrimoni material i immaterial del municipi. El seu objectiu és preservar i difondre el patrimoni existent al municipi. En aquest sentit, la regidoria treballa pel manteniment de l’inventari del patrimoni local.