16.9 C
Prats de Lluçanès
diumenge, 23 de juny de 2024
Inici Joventut, Patrimoni i Memòria Històrica

Joventut, Patrimoni i Memòria Històrica

Eloi Casau Piñot – ERC Prats

Nascut el 1987. Va cursar els seus estudis a l’Institut Gerbert d’Aurillac, a Sant Fruitós de Bages. Fa 7 anys es va instal·lar a Prats de Lluçanès, i actualment treballa de fuster.

Podeu contactar a través del formulari de contacte:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.

Joventut

La regidoria de Joventut s’encarrega de tot el que té a veure amb el jovent de Prats: ocupació, formació, salut, habitatge, oci i lleure, suport a entitats juvenils, cultura, cohesió social i participació jove.

Des de Joventut es vol donar resposta a les necessitats del jovent del municipi amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats. El món del jovent és transversal, és per això que des d’aquesta àrea es treballa de manera coordinada amb la resta d’àrees de l’Ajuntament en tot allò que té a veure amb el jovent.

Treballem directament amb el jovent donant suport, dinamitzant, assessorant i posant a l’abast recursos i serveis. També s’obren processos participatius per tal que el jovent pugui participar directament en la presa de decisions del municipi i que puguin decidir com haurien de ser algunes de les activitats adreçades a ells i elles.

Consulta la carta de serveis i compromisos.

Patrimoni

La regidoria de patrimoni és l’encarregada d’impulsar polítiques de preservació i divulgació del patrimoni material i immaterial del municipi. El seu objectiu és preservar i difondre el patrimoni existent al municipi. En aquest sentit, la regidoria treballa pel manteniment de l’inventari del patrimoni local.

Memòria Històrica