Salutació de l’alcalde

Benvolgut, benvolguda,

Vull agrair de part de tot l’equip de Govern que hagueu accedit a aquest espai, esperem que trobeu tota la informació que busqueu i que aquesta eina ens permeti estar amb contacte amb tots vosaltres.

El nostre objectiu és escoltar-vos i establir un diàleg, som gent com vosaltres que treballem per un Prats més eficient, per la projecció del municipi, perquè sigui un poble actiu i per la reivindicació del territori, la comarca i el país.

No ens volem oblidar de res ni de ningú: els pradencs i les pradenques que passen per dificultats, les empreses, els comerciants, l’urbanisme, la cultura, l’esport, la participació, l’habitatge, els joves, els més grans… i tot això ho volem fer des dels valors de la paraula, el diàleg i el compromís.
Ens trobem en un món en què les noves tecnologies tenen un paper fonamental en l’intercanvi d’informació i de coneixement entre les persones i per tant des de les institucions públiques, hem de liderar aquest paper, per ajudar a situar-les al servei del poble.

La pàgina web de Prats de Lluçanès ha de servir per acostar la vida municipal a totes les llars i que les noves tecnologies ens permetin guanyar en rapidesa, agilitat i eficàcia en els tràmits i gestions.

Us animo a utilitzar-la.

Benvinguts a aquesta finestra de Prats de Lluçanès, benvinguts al Lluçanès!

 

Jordi Bruch Franch
Alcalde de Prats de Lluçanès

Agenda de l'alcalde

Per a qualsevol consulta que em volgueu fer, podeu omplir el següent formulari de contacte o bé enviar-me un correu electrònic a jbruch@pratsdellucanes.cat

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.