8.7 C
Prats de Lluçanès
dilluns, 27 de març de 2023
Inici Cultura, Turisme i Festes

Cultura, Turisme i Festes

Jordi Batriu Font – Junts per Prats

Nascut el 1982. Diplomat en Turisme per la Universitat de Lleida, treballa en el sector hoteler des de fa anys. És la tercera legislatura com a regidor a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, de les quals s’ha ocupat d’àrees d’ensenyament, de cultura i joventut.

Ha col·laborat i format part de diferents entitats esportives i culturals del poble.

Podeu contactar a través del formulari de contacte:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.

Cultura

Impulsar la cultura popular i tradicional i les arts escèniques del municipi, tenint en compte els agents culturals del poble. Creació de la Taula de Cultura per a millorar el teixit cultural de Prats de Lluçanès i incrementar-ne les seves activitats. Afavorir que totes les entitats puguin disposar del seu espai en els diferents locals municipals. Treballar per la recuperació del Teatre Orient i la Biblioteca pública i apostar per a la seva adscripció a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Turisme

Les seves funcions són les de promoure Prats de Lluçanès i el seu desenvolupament local per a millorar l’estructura econòmica i social. Dinamitzar els diversos sectors econòmics, fomentar l’ocupació, potenciar i difondre el patrimoni i les festes locals. Impulsar la marca “Lluçanès” conjuntament amb els diferents actors turístics. Crear nous reclams turístics i potenciar els existents. Dotar la oficina de turisme de tots els recursos necessaris i millorar-ne qualitativament els seus serveis.

Festes

La regidoria de Festes s’encarrega de convertir la Festa Major de Sant Vicenç i les Festes de Sant Joan i els Elois en unes festes més participatives, oferint una oferta lúdica i festiva per a totes les edats i que sigui atractiva per al conjunt de la població i del territori.