Ruta de la Bruixa Napa

Descarregar el plànol amb els Senders Locals de Prats de Lluçanès AQUÍ

INICI : C/ Sant Pere – Masia del Grau

LLOCS D’INTERÈS

1- Sortim de Prats de Lluçanès pel carrer Sant Pere. Al final del carrer agafem el camí que ens portarà a la masia del Grau, al costa de la qual hi ha l’església de Sant Pere.

2- Passem pel camí que hi ha entre l’església i la masia que ens portarà a uns pocs metres, a un encreuament de camins. Agafem el camí de l’esquerra seguint el PR C-44, on al cap de 500 m Trobarem la Cadira d’en Galceran, gran roca en forma de cadira, des de la qual, si les branques dels arbres ens ho permeten, podem contemplar una magnífica vista de la vall de Merlès.

3- A uns 200 m d’aquest camí ens desviem a mà dreta deixant el camí i ens endinsarem al bosc. A uns 500 m agafem un camí ample amb forta baixada. A uns 200 m haurem arribat al lloc conegut pel Roc Foradat o roc de la Bruixa Napa.

4- Continuant per aquest camí, com a referència tindrem el dipòsit de les aigües de la població, arribarem a l’ermita de Sant Sebastià, cosa de ll00m., indret des del qual es pot contemplar una bonica panoràmica del poble.

5- Aquí agafarem el PR C- 44 esquerre en direcció a les Tres Fonts. Baixant per aquest camí arribarem, cosa d’uns 300 m. A la caseta de Sant Sebastià, que deixarem a l’esquerra del camí. Des d’aquí i sense deixar el camí arribarem a la carretera de Navàs i entrarem a la població per les Tres Fonts, carrer Josep Cirera, plaça Vella, carrer Major i plaça Nova.