22.4 C
Prats de Lluçanès
dissabte, 22 de juny de 2024

L’Espai (coworking)

Adreça: Avinguda Pompeu Fabra, 8
Telèfon: 93 856 01 00
Adreça electrònica: coworking@pratsdellucanes.cat

Horaris

  • Accés il·limitat tots els dies de la setmana

Preus i condicions

  • Lloguer espai de treball: 65€/mensuals (inclou l’ús de l’equipament, serveis i les sales)
  • Lloguer per a empreses i persones emprenedores:
    • Sala d’actes: 1 hora – 8€ | Dia sencer – 75€
    • Sales de reunions: 1 hora – 5€. | Dia sencer 40€

L’ESPAI

Gairebé 500m2. Vol ser un centre on associacions i entitats veïnals puguin desenvolupar les seves activitats i alhora proveir de serveis a les empreses; així com, un espai que allotgi a noves persones emprenedores mitjançant la filosofia del coworking.

 

COWORKING

El concepte es basa en què les persones emprenedores comparteixin un mateix espai físic. No solament l’espai o unes infraestructures, també crear interrelacions i projectes entre les persones que hi treballen.

 

PER QUÈ A PRATS?

Hi ha una demanda de persones interessades en poder tenir un espai que s’ajusti a les necessitats del seu projecte empresarial i, alhora, des de l’Ajuntament vetllarem per tal que l’Espai encabeixi en el futur altres serveis amb valor afegit, tant per a les empreses com per a les persones emprenedores del Lluçanès. I també el punt d’atenció de l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central al Lluçanès.

 

FUNCIONAMENT DE L’ESPAI DE COWORKING

Porta el teu ordinador i quan vulguis pots començar l’activitat: disposaràs de mobiliari (armari, cadires…); d’accés a internet; del servei de recollida de correspondència, …

Confortabilitat i funcionalitat: l’Espai disposa de climatizació, de servei de neteja i posa a la teva disposició diverses sales de reunions amb una capacitat d’unes 20 persones, i una sala d’actes de fins a 99 persones, equipada amb projector (amb reserva prèvia).

No és un lloguer d’un espai, t’ajudem: a banda d’una persona de referència a l’Ajuntament per a qualsevol incidència, disposaràs d’una tutorització, si escau, per part del Servei d’Empresa i emprenedoria del Consorci del Lluçanès.

 

Consulta el reglament de l’Espai de Coworking aquí.

Contacta amb l’Espai Coworking:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.