9 C
Prats de Lluçanès
divendres, 24 de març de 2023
Inici Joventut i Habitatge

Joventut i Habitatge

Ferran Chacón Gost – Movem Prats

Nascut el 1978 a Prats de Lluçanès. És empresari de lleure i animador infantil. Ha estudiat música a l’escola de Música de Vic i a la de Manlleu i ha format part de diferents formacions musicals amb les quals ha enregistrat diversos treballs discogràfics. Ha estat vinculat i ha col•laborat amb diferents entitats culturals del poble.

Podeu contactar a través del formulari de contacte:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.

Joventut

La regidoria de Joventut s’encarrega de tot el que té a veure amb el jovent de Prats: ocupació, formació, salut, habitatge, oci i lleure, suport a entitats juvenils, cultura, cohesió social i participació jove.

Des de Joventut es vol donar resposta a les necessitats del jovent del municipi amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats. El món del jovent és transversal, és per això que des d’aquesta àrea es treballa de manera coordinada amb la resta d’àrees de l’Ajuntament en tot allò que té a veure amb el jovent.

Treballem directament amb el jovent donant suport, dinamitzant, assessorant i posant a l’abast recursos i serveis. També s’obren processos participatius per tal que el jovent pugui participar directament en la presa de decisions del municipi i que puguin decidir com haurien de ser algunes de les activitats adreçades a ells i elles.

Habitatge

La regidoria d’Habitatge és la que treballa per garantir un accés a un habitatge digne perquè tothom tingui cobertes les necessitats bàsiques. Al mateix temps,  per fomentar la rehabilitació d’habitatges buits i la rehabilitació d’aquests i les seves façanes amb l’objectiu d’augmentar l’oferta d’habitatge al municipi.

Per a fer-ho es compta amb el Pla d’Actuació Municipal d’Habitatge (PAMH) i amb una sèrie de recursos que cal complementar amb la ciutadania. D’una banda, amb la implicació de les persones que es troben en situació de dificultat, i d’altra banda, amb la voluntat dels propietaris de donar un pas endavant en aquesta matèria.

Els objectius d’aquesta regidoria són:

  • Executar el PAMH.
  • Detectar persones que viuen en condicions poc òptimes.
  • Millorar el paisatge urbà.
  • Finalitzar les edificacions residencials inacabades.
  • Dinamitzar el parc d’habitatge buit.
  • Solucionar la situació dels habitatges de Puigneró.
  • Donar informació detallada en matèria d’habitatge.