28.1 C
Prats de Lluçanès
dimecres, 24 de juliol de 2024
Inici Esports, Acció Climàtica i Entitats

Esports, Acció Climàtica i Entitats

Pep Peraire Soler – ERC Prats

Nascut el 1991. Graduat en Enginyeria agrícola, és pagès i fa de carnisser al negoci familiar, així com de consultor de costos en granges de vaquí de llet.

Membre de l’Associació de Productors Artesans del Lluçanès (Lluçanès a Taula). Vinculat sempre a la Colla Gegantera, ha estat jugador i entrenador del FC Pradenc durant 20 temporades, i 5 al Club Futbol Sala Prats de Lluçanès.

Podeu contactar a través del formulari de contacte:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.

Esports

La regidoria d’Esports s’ocupa de vetllar per tots aquells serveis relacionats amb la pràctica de l’esport. És la responsable de  la promoció, manteniment, control i gestió de totes les instal·lacions esportives municipals, així com de la coordinació de les activitats que hi tenen lloc.

Treballa perquè Prats de Lluçanès disposi d’espais adaptats per practicar-hi esport i dinamitzar-los amb activitats que fomentin la cohesió social en persones de totes les edats.

Aquesta regidoria dona suport a totes les activitats que fan les diferents entitats esportives del municipi.

Acció Climàtica

Entitats

La regidoria d’Entitats treballa per mantenir viu el teixit associatiu de Prats. Des d’aquesta regidoria s’ofereix suport i acompanyament a les diferents entitats i associacions del poble en diversos tràmits i gestions per a la seva gestió ordinària.

També es dona suport a totes les activitats que fan les diferents entitats del municipi i vetlla per la gestió i manteniment de l’espai d’entitats.

S’encarrega de reestructurar i habilitar nous espais d’emmagatzematge per a satisfer les necessitats de les entitats que ho requereixin i de reubicar les que s’han quedat sense espai propi.