COOLTUR Turisme Cultural

  1815

   618 97 22 83
  info@cooltur.org
  www.cooltur.org

  COOLTUR Turisme Cultural som una empresa que oferim un ampli ventall de rutes turístiques basades en la història i el patrimoni local.

  A Prats de Lluçanès hi tenim ubicades 5 rutes diferents que us ajudaran a descobrir alguns dels fets històrics d’aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, alhora que descobrireu indrets màgics i naturals que hi ha a les rodalies del municipi.

  Si esteu interessats en la Bruixeria, tenim la ruta de la Bruixa Napa. En aquesta ruta, descobrireu la història de l’última bruixa de Catalunya, alhora que us portarem a indrets màgics relacionats amb aquesta bruixa, com el Roc Foradat.

  Si, a més a més, també us agraden les llegendes de fets paranormals, tenim la ruta de Llegendes de Bruixes a Prats de Lluçanès, una ruta en la que descobrireu algunes de les llegendes de fets paranormals que encara es conserven.

  Ara bé, si preferiu descobrir la història militar del municipi, tenim dues rutes que us poden agradar.

  Per un cantó, tenim la ruta del Carlins a Prats de Lluçanès. En aquesta ruta, descobrireu, des del bressol d’aquestes guerres, com va ser el primer alçament militar d’aquestes Guerres. Aquest va ser un alçament fet a Prats de Lluçanès de la mà de Josep Galceran. A més a més, descobrireu algunes de les batalles més significatives que hi va haver al municipi durant les tres guerres, alhora que us portarem a alguns dels indrets més significatius d’aquests conflictes bèl·lics.

  No obstant això, també tenim la ruta de la Guerra Civil a Prats de Lluçanès, una ruta en la que descobrireu com es va viure la Guerra Civil al municipi. A més a més, també us explicarem com va ser l’ocupació del poble per part de les tropes franquistes, alhora que us portarem a algunes de les restes de trinxeres que encara es conserven.

  Ara bé, si voleu fer una ruta únicament urbana, tenim la ruta del modernisme. Aquesta és una ruta en la que descobrireu la majoria dels edificis modernistes que encara es conserven a Prats.

  Us acompanyem a descobrir totes aquestes històries?