Ruta de Sant Andreu

Descarrega’t la ruta AQUÍ

Recorregut de la ruta: 4km

INICI : C/ Sant Pere – Masia del Grau

LLOCS D’INTERÈS:

1- Sortirem de la plaça Nova i anirem pel carrer del Pon i el carrer Resclosa cap a la carretera de Navàs. A menys de 100m. Des que hem agafat la carretera de Navàs, ja a la sortida del poble, enfilarem per un camí ample, a mà dreta, seguint el PR C-44. Continuarem per aquest camí, sempre seguint pels trencalls de mà dreta, passarem a cosa d’uns 300m per la Caseta de Sant Sebastià, ermita que ja es pot veure des d’aquest indret.

2- Arribem a Sant Sebastià, des d’on es pot contemplar una magnífica vista panoràmica de tot el poble. Sense deixar el PR C-44, passarem per darrera la masia i església i agafarem el camí que ens menarà a l’església romànica de Sant Andreu de Llanars, a un 800m.

3- Continuarem pel camí i ens dirigirem cap al raval de Prats, indret on es poden contemplar un gran estol de cases repartides per tot el terme.                                    Passarem per les cases de la Roca del Feliu i Cal Guerxo i ens dirigirem a Prats per la carretera de Navàs. Una vegada passada la fàbrica de l’Ausa que deixarem a la dreta, podem tornar a agafar el camí de l’esquerra de la carretera continuant fins al nucli urbà. Entrarem a la població per les Tres Fonts, carrer Josep Cirera, plaça Vella, carrer Major i Plaça Nova.