23.9 C
Prats de Lluçanès
dimarts, 28 de maig de 2024
Inici Serveis L’Espai (Hotel d’entitats)

L’Espai (Hotel d’entitats)

L’Espai (entitats i coworking)

Adreça: Avinguda Pompeu Fabra, 8
Telèfon: 93 856 01 00
Adreça electrònica: coworking@pratsdellucanes.cat

Horaris

  • Accés il·limitat tots els dies de la setmana

Preus i condicions

  • Lloguer espai de treball: 60€/mensuals (inclou l’ús de l’equipament, serveis i les sales)
  • Lloguer per a empreses i persones emprenedores:
    • Sala d’actes: 1 hora – 5€ | Dia sencer – 60€
    • Sales de reunions: 1 hora – 3€. | Dia sencer 30€

L’Espai, de gairebé 500 m2, conté diferents sales de magatzem destinades a les entitats del poble, cinc sales de reunions, una sala d’actes amb capacitat per a 99 persones i una zona compartida habilitada per a iniciatives empresarials.

La distribució dels espais fan que l’edifici sigui innovador i suposi un punt d’inflexió pel món associatiu del poble. En destaquen els espais comuns, que serveixen per compartir sinergies entre les entitats.

L’ESPAI

Gairebé 500m2. Vol ser un centre on associacions i entitats veïnals puguin desenvolupar les seves activitats i alhora proveir de serveis a les empreses; així com, un espai que allotgi a noves persones emprenedores mitjançant la filosofia del coworking.

FUNCIONAMENT

Porta el teu ordinador i quan vulguis pots començar l’activitat: disposaràs de mobiliari (armari, cadires…); d’accés a internet; del servei de recollida de correspondència, …

Confortabilitat i funcionalitat: l’Espai disposa de climatizació, de servei de neteja i posa a la teva disposició diverses sales de reunions amb una capacitat d’unes 20 persones, i una sala d’actes de fins a 99 persones, equipada amb projector (amb reserva prèvia).

No és un lloguer d’un espai, t’ajudem: a banda d’una persona de referència a l’Ajuntament per a qualsevol incidència, disposaràs d’una tutorització, si escau, per part del Servei d’Empresa i emprenedoria del Consorci del Lluçanès.

Consulta el reglament de l’Espai de Coworking aquí.