Circulació – Prats Som-hi!

Campanya de civisme per a una mobilitat cívica i respectuosa.

Què vol dir?

Que tant els vianants com els conductors haurem de tenir cura a l’hora de circular, caminar, passejar pels nostres carrers. Respectant els llocs per a cadascú, les aturades, els aparcaments…

Això només serà un recordatori de quines són les millors maneres d’actuació per a respectar la convivència entre vehicles, conductors i  vianants.

El poble és de tots i per a tothom. A vegades, però, no es pot entrar el cotxe al garatge, no es pot passar per la vorera, no tens visibilitat en una cruïlla… qui és el que pot dir que no s’hi ha trobat mai?

Al llarg del mes de novembre a l’Ajuntament, als locals públics i a les botigues trobareu unes petites notes informatives per deixar en el parabrisa dels cotxes mal aparcats, a sobre de la vorera… En aquestes notes s’informarà al propietari del vehicle de que no l’ha deixat en el lloc més adient. També podeu descarregar aquesta nota (pdf) des de la icona de la vostra dreta. Ens sembla que d’aquesta manera serà suficient per a fer-nos conscients que el poble és de i per a tota la comunitat. Si amb les notes informatives ens adonem de què hi ha persones reincidents aleshores es podran enviar fotos-avís:

– A través de la Bústia Ciutadana

– ajuntament@pratsdellucanes.cat

Una altra de les males pràctiques al volant més habituals als pobles com Prats, és el fet de no portar la canalla ben subjectes als dispositius de seguretat del cotxe (per la clàssica excusa de: només seran dos minuts, o bé, per anar de casa a l’escola no cal).

Qui hi pot col·laborar?

Totes les persones del nostre municipi i els forans que es trobin en situacions que els  dificulten la bona circulació pels nostres carrers, tant a peu com en cotxe o qualsevol altre vehicle.

El lema d’aquestes campanyes cíviques serà “Prats, som-hi!”.

Tots i totes som poble, tots i totes som co-responsables per treballar per la millora de la nostra vila i poder-ne gaudir.