16.1 C
Prats de Lluçanès
dijous, 24 de setembre de 2020
Inici Ajuntament Composició del ple i del govern municipal

Composició del ple i del govern municipal

1. Jordi Bruch Franch

Junts per Prats. Alcalde de Prats de Lluçanès i regidor d’Urbanisme, Via Pública, Bon Govern, Ocupació i Empresa.

Nascut el 1975. Músic de professió. Ha estat professor i director de l’Escola de Municipal de Música Josep Cirera i Armengol, i professor de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès (EMAL). Actua en solitari i en diferents formacions de música lleugera i de ball, és empresari de produccions musicals i de l’oci i també col·labora en el negoci que la família regenta a Prats. Tècnic especialista en Electrònica Industrial i, fruit del seu pas pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i per la Universitat de Barcelona, també és diplomat com a professor de Música.

En l’àmbit associatiu, ha estat membre de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’Escola FEDAC Prats i de l’Institut Castell del Quer, membre del Consell Escolar Municipal, a més de participar en diferents iniciatives locals i culturals.

Ha estat cap de l’oposició en la legislatura 2015-2019 i és alcalde de Prats de Lluçanès des del 15 de juny de 2019.

Declaració de béns: 50% pis a Platja d’Aro, 50% pis a Salou
50% pis a Puig Reig, 50% amarre port Palamós, 50% pàrquing port Palamós, Mercedes Benz, BMW RT-1200, Kawasaky KLE-500
Polaris Trail Blazer 250.

Retribucions: Règim de dedicació del 70% (12 pagues l’any): 1.682,37 euros.

2. Jordi Batriu Font

Junts per Prats. Primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura i Turisme.

Nascut el 1982. Diplomat en Turisme per la Universitat de Lleida, treballa en el sector hoteler des de fa anys. És la tercera legislatura com a regidor a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, de les quals s’ha ocupat d’àrees d’ensenyament, de cultura i joventut.

Ha col·laborat i format part de diferents entitats esportives i culturals del poble.

Declaració de béns: 100% pis a Prats de Lluçanès, BMW X1.

Retribucions: assistència al Ple: 40€, assistència a la Junta de Govern: 150€.

3. Vanessa Gómez Pedragosa

Junts per Prats. Regidora d’Hisenda, Educació i Sostenibilitat.

Nascuda al 1980. Ha treballat durant 9 anys de soldadora, 2 anys com administrativa i en fa 12 que és assessora en relacions laborals. Actualment, està cursant el grau de relacions laborals a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Declaració de béns: 100% casa a Prats de Lluçanès.

Retribucions: dedicació del 30%, amb una retribució de 12 pagues anuals per import de 721,01€.

4. Isaac Romero Casals

Junts per Prats. Tercer tinent d’alcalde i regidor de Comunicació, Participació, Igualtat, Fires i Festes.

Nascut el 1980. És periodista. Ha treballat com a redactor, guionista i a direcció en diversos mitjans de comunicació nacionals i estatals durant més de 10 anys. Actualment, és cap de comunicació i protocol a l’Ajuntament de Vic. Com a responsable de diversos projectes web i de transparència de la informació pública, va crear i posar en marxa el departament de comunicació de l’Ajuntament de Prats l’any 2013.

Pradenc, lluçanenc i independentista de cor i de cap, és soci d’Òmnium Cultural i ha estat vinculat a diverses entitats del poble. Li agrada compartir les hores lliures amb la família i les amistats. Creu en el diàleg i defensa el respecte cap a les persones, independentment del seu gènere, condició o procedència.

Declaració de béns: Renault Captur

Retribucions: assistència al Ple: 40€, assistència a la Junta de Govern: 150€.

5. Josep Vilà Sucarrats

Junts per Prats. Regidor d’Esports, Món Rural i Entitats.

Nascut el 1995. Està graduat en Administració i Direcció d’Empreses i treballa en gestió d’aprovisionaments en una multinacional catalana. Des de ben jove va formar part de l’escola del Futbol Club Pradenc, més endavant va ser alumne del Club Tennis Prats i actualment és jugador del Pàdel Club Lluçanès.

Ha estat alumne de l’Escola de Música Josep Cirera i Armengol. Com a músic, ha col·laborat en diverses entitats pradenques com la Colla Gegantera i els Bastoners Estelladors de Prats, on encara hi participa.

Declaració de béns: no en disposa.

Retribucions: dedicació del 20%, amb una retribució de 12 pagues anuals per import de 480,68€

6. Montserrat Juvanteny Canal

Movem Prats. Segona tinent d’alcalde i regidora d’Acció social, Comerç i Patrimoni.

Nascuda el 1981. Estudis de Ciències Polítiques i de l’Administració. Ha treballat a l’Oficina de Turisme de Prats de Lluçanès i al sector del comerç. Del 2005 al 2015 ha treballat a la Seu Nacional d’ERC al departament d’oganització i com a cap del departament d’Administració.

Consellera delegada de Joventut, Cultura i Dona del Consell Comarcal d’Osona. Vicepresidenta de la Xarxa Local de Consum de la Diputació de Barcelona. Vicepresidenta de l’Associació pel desenvolupament rural de la Catalunya Central, en representació del Consorci del Lluçanès. Presidenta de la Taula de Dinamització Econòmica de Prats de Lluçanès. Regidora a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès des del 2003. Responsable de les àrees de Joventut, Sanitat i Serveis socials, (2003-2007).  Responsable de l’àrea de Promoció del Municipi (2015-2019). Responsable de l’àrea d’atenció a les persones del Consorci del Lluçanès i representat del Consell comarcal d’Osona al Consorci del Lluçanès (2015-2019). Membre fundadora del Consell de Joventut de Prats.

Declaració de béns: Audi A1 Sportback

Retribucions: assistència al Ple: 40€, assistència a la Junta de Govern: 150€.

7. Ferran Chacón Gost

Movem Prats. Regidor de Joventut i Habitatge.

Nascut el 1978 a Prats de Lluçanès. És empresari de lleure i animador infantil. Ha estudiat música a l’escola de Música de Vic i a la de Manlleu i ha format part de diferents formacions musicals amb les quals ha enregistrat diversos treballs discogràfics. Ha estat vinculat i ha col•laborat amb diferents entitats culturals del poble.

Declaració de béns: 33% pis a Prats de Lluçanès, Ford Focus Cmax. Renault Trafic.

Retribucions: dedicació del 20%, amb una retribució de 12 pagues anuals per import de 480,68€.

8. Montserrat Boladeres Bach

ERC. Regidora

Nascuda el 1970. Graduat Social (Relacions Laborals) i estudis en Ciències Polítiques i de l’Administració. Assessora laboral.

Declaració de béns: 50% vivenda a Prats de Lluçanès
50% vivenda a Prats de Lluçanès
BMW Serie 3
Mercedes A140
Mitsubishi Montero
2605 títols Banc Sabadell

Retribucions: assistència al Ple: 40€.

9. Isaac Peraire Soler

ERC. Regidor

Nascut el 1985. Llicenciat en Sociologia per la Universitat de Barcelona, estudis en Fiscalitat per la UOC. Ha treballat a la construcció, a l’empresa familiar agrària i al Servei de Joves de l’Ajuntament de Vic. Membre de la Colla Gegantera de Prats de Lluçanès, participa activament en diverses entitats locals i comarcals. Ha format part de la Direcció Nacional de les JERC i actualment és Vicesecretari General de Coordinació Interna, Territori i Organització d’Esquerra Republicana de Catalunya.

És membre del Consell de Govern del Consell per a la República Catalana. Regidor de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès des del 2007, n’ha estat Alcalde, regidor d’Hisenda i Esports del 2015 al 2019. En aquest mateix període, ha estat President del Consorci del Lluçanès.

Declaració de béns: Renault Megane.

Retribucions: assistència al Ple: 40€.

10. Pere Vila Vilalta

ERC. Regidor

Nascut el 1957. Va cursar batxillerat superior a Prats de Lluçanès i el COU a l’Institut Jaume Callís de Vic. Va treballar durant 40 anys al sector bancari i actualment està pre-jubilat. Participa en diverses activitats culturals i esportives. Va ser regidor a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès dels anys 1987 al 1991.

Declaració de béns: 50% casa a Prats de Lluçanès, 100% pàrquing a Prats de Lluçanès, 60% bloc de pisos i locals comercials a Prats de Lluçanès, 50% pis a Vic, 50% pàrquing a Vic, Toyota Rav4, 50% Volskwagen Golf GTD, Moto BMW F650, Moto Vertigo.

Retribucions: assistència al Ple: 40€.

11. Queta Bosch Pascual

República Activa de Prats. Regidora

Nascuda al 1966 a Barcelona. Llicenciada en Veterinària (UAB) i Llicenciada en Humanitats (UOC). Viu al Lluçanès des del 1993 (St. Bartomeu del Grau, St. Feliu Sasserra i Prats de Lluçanès). És mare de família nombrosa, treballadora autònoma i actualment perit pecuari per Agroseguro SA i també fa treballs temporals per l’associació ASSAICE (associació sense ànim de lucre de suport a AMPAs i Centres educatius en la socialització de llibres).

Ha estat presidenta de l’AMPA de l’Escola Bressol Lluçanès i de l’AMPA Escola Lluçanès, presidenta del Club Patí Lluçanès i és membre del Col•lectiu feminista la Fetillera.

Declaració de béns: 50% casa a Prats de Lluçanès, Peugeot 307, Peugeot 2008.

Retribucions: assistència al Ple: 40€.