8.7 C
Prats de Lluçanès
diumenge, 26 de març de 2023
Inici Esports, Món Rural, Fires i Entitats

Esports, Món Rural, Fires i Entitats

Josep Vilà Sucarrats

Nascut el 1995. Està graduat en Administració i Direcció d’Empreses i treballa en gestió d’aprovisionaments en una multinacional catalana. Des de ben jove va formar part de l’escola del Futbol Club Pradenc, més endavant va ser alumne del Club Tennis Prats i actualment és jugador del Pàdel Club Lluçanès.

Ha estat alumne de l’Escola de Música Josep Cirera i Armengol. Com a músic, ha col·laborat en diverses entitats pradenques

Podeu contactar a través del formulari de contacte:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.

Esports

La regidoria d’Esports s’ocupa de vetllar per tots aquells serveis relacionats amb la pràctica de l’esport. És la responsable de  la promoció, manteniment, control i gestió de totes les instal·lacions esportives municipals, així com de la coordinació de les activitats que hi tenen lloc.

Treballa perquè Prats de Lluçanès disposi d’espais adaptats per practicar-hi esport i dinamitzar-los amb activitats que fomentin la cohesió social en persones de totes les edats.

Aquesta regidoria dona suport a totes les activitats que fan les diferents entitats esportives del municipi.

Món Rural

La regidoria de Món rural és l’encarregada de recuperar i mantenir els espais naturals municipals en bon estat.

Treballa conjuntament amb els propietaris i les diverses administracions per garantir el bon estat dels camins rurals del municipi, i tenint en compte les mesures per a la prevenció d’incendis.

S’encarrega de mantenir i consolidar la oficina del Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació com a eina principal per facilitar la gestió a les explotacions agrícoles i ramaderes de Prats i el Lluçanès.

Fires

La regidoria de Fires treballarà per la seva tematització de les tradicionals Fira de Santa Llúcia i de Sant Jaume. Es vetllarà perquè puguin ser un referent al territori i ajudin a difondre la marca Lluçanès, els seus productes de proximitat, les tradicions i la reivindicació de la pagesia.

Entitats

La regidoria d’Entitats treballa per mantenir viu el teixit associatiu de Prats. Des d’aquesta regidoria s’ofereix suport i acompanyament a les diferents entitats i associacions del poble en diversos tràmits i gestions per a la seva gestió ordinària.

També es dona suport a totes les activitats que fan les diferents entitats del municipi i vetlla per la gestió i manteniment de l’espai d’entitats.

S’encarrega de reestructurar i habilitar nous espais d’emmagatzematge per a satisfer les necessitats de les entitats que ho requereixin i de reubicar les que s’han quedat sense espai propi.