27.8 C
Prats de Lluçanès
diumenge, 26 de juny de 2022
Inici Serveis Escola Motriu i Esportiva de Prats de Lluçanès

Escola Motriu i Esportiva de Prats de Lluçanès

Escola Motriu i Esportiva de Prats de Lluçanès

Carrer Mateu Garreta, 2 (Pavelló municipal d’Esports)
08513 – Prats de Lluçanès

Grups, horaris i preu

GRUP 1

  • Alumnes de P3-P4 i P5
  • Dies i hores: dimarts i dijous de 17:30 a 19h
  • Preu: 1 dia/setmana 25€ i 2 dies/setmana 45€

GRUP 2

  • Alumnes de 1r i 2n de primària
  • Dies i hores: dimecres i divendres de 17:30 a 19h
  • Preu: 1 dia/setmana 25€ i 2 dies/setmana 45€

* Les famílies que inscriguin un segon germà o germana gaudiran de 5€ de descompte en el preu, que passarà a ser de 20€/1 dia a la setmana i de 40€/2 dies. El descompte es regularitzarà al final de cada trimestre.

L’Escola Motriu i Esportiva de Prats de Lluçanès és un nou model de formació esportiva. L’objectiu és desenvolupar el  potencial  dels nens/es a través d’una proposta diversificada de diferents models corporals per tal que puguin experimentar un desenvolupament motriu i emocional òptim durant la seva primera etapa escolar.

Durant el curs 2021-2022 s’implementarà la primera fase de l’escola, comprèn les edats de P3 fins a 2n de primària, per això, es creen dos grups, un primer grup on es treballa des del joc simbòlic passant per diferents propostes motrius i un segon grup on focalitza el treball en la descoberta de propostes motrius a través del joc, reptes o sorpreses.

Durant el 2022-2023 s’implementarà una segona fase per a nens i nenes de 3r fins a 6è de primària amb la iniciació de diferents modalitats esportives amb la col·laboració de les entitats esportives del territori.

Uns dels objectius principals de l’escola és augmentar el nombre de nens i nenes que practiquen esport i que aquests arribin amb majors possibilitats motrius i emocionals per afrontar una carrera esportiva o artística amb majors garanties d’èxit, crear hàbits i adherència a la pràctica esportiva saludable i potenciar vincle amb les entitats esportives. El programa d’activitats serà dins un format lúdic, diversificat, no competitiu i la posada en pràctica de valors cap a un mateix i cap als altres.

L’escola motriu i esportiva de Prats de Lluçanès es realitza amb al col·laboració del Consorci del Lluçanès, el Consell Esportiu d’Osona, l’Ajuntament de Prats i les entitats i associacions del territori per tal de donar una oferta esportiva municipal conjunta i per a tothom.