28.1 C
Prats de Lluçanès
dimecres, 24 de juliol de 2024
Inici Serveis Escola bressol La Pitota

Escola bressol La Pitota

Escola bressol municipal La Pitota

Avinguda de Pau Casals, 47
08513 – Prats de Lluçanès
Telèfon: 93 856 06 26

Blog de l’Escola

Instagram de l’Escola

Horaris

  • De dilluns a divendres de 8:00h a 17:00h

Consulta el calendari escolar 2023-2024.

Es poden concertar visites posant-se en contacte amb la mateixa escola.

L’Escola Bressol La Pitota és de caràcter públic, depèn de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i té el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’escola assumeix com a propi el caràcter plenament educatiu del primer cicle d’educació infantil, amb l’objectiu de donar un servei educatiu de qualitat i de respondre a les necessitats educatives actuals dels infants de zero a tres anys.

El projecte educatiu parteix de l’infant com a protagonista de tota acció educativa i respecta i atén les seves necessitats físiques, emocionals i educatives. Té com a prioritat garantir que tota experiència i vivència de l’infant a l’escola bressol succeeixi en un ambient segur, de tranquil·litat, de benestar, de llibertat i de respecte.

La vida quotidiana és l’eix central de l’ambient educatiu i els espais i materials de l’escola es converteixen en un laboratori per a l’autoaprenentatge.

PILARS EDUCATIUS

La vida quotidiana

Més enllà del satisfer unes necessitats bàsiques als infants, les activitats de la vida quotidiana com el descans, la higiene, l’alimentació, el joc i les relacions tenen un gran valor educatiu i és per això que des de l’escola acompanyem aquests processos respectant els interessos i els ritmes de cada infant.

L’autonomia

L’autonomia és un procés maduratiu i aporta la major satisfacció que pot tenir un ésser humà: fer les coses per  un mateix. A l’escola els infants poden desenvolupar la confiança en ells mateixos, en les seves percepcions, els seus interessos i les seves conclusions.

El moviment lliure

Oferim als infants un espai ampli i segur perquè puguin estar a terra, explorant i movent-se segons tinguin necessitat. D’aquesta manera sorgeix l’interès intrínsec de l’infant per anar assolint diferents estadis motrius.

Un acompanyament respectuós

Apostar pel bon tracte implica confiar en l’actuació lliure dels infants i atendre’ls a tots i cadascun d’ells. És imprescindible que hi hagi relació de proximitat i diàleg amb els adults.

Les Famílies

Són per a nosaltres un dels puntals de la tasca que compartim: l’educació dels nens i nenes. Treballem perquè aquesta relació sigui fluida i hi hagi una confiança mútua entre la família i l’escola.

Consulteu els horaris i les tarifes de l’Escola Bressol La Pitota AQUÍ.

Contacteu amb La Pitota a través del següent formulari:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.