21 C
Prats de Lluçanès
dijous, 19 de juliol de 2018
Inici Serveis Escola bressol La Pitota

Escola bressol La Pitota

Escola bressol municipal La Pitota

Avinguda de Pau Casals, 47
08513 – Prats de Lluçanès
Telèfon: 93 856 06 26

Horaris

  • De dilluns a divendres de 8:30h a 18:00h

 

L’Escola Bressol La Pitota és de caràcter públic, depèn de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i té el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’escola assumeix com a propi el caràcter plenament educatiu del primer cicle d’educació infantil i amb l’objectiu de donar un servei educatiu de qualitat i de respondre a les necessitats educatives actuals dels infants de zero a tres anys.

Es defineix com a escola catalana, integradora, activa, oberta, amb un ambient de tranquil·litat, llibertat, respecte i garantint el benestar físic i psicològic de l’infant.

Promou, l’infant com a persona amb capacitats i potencialitats, amb drets i valors, i com a persona que esdevé part activa i important en la societat.

El model pedagògic es centra en l’infant: És actiu, participatiu, relacional, constructivista, afectiu i d’escolta. Alhora es promou la curiositat i la creativitat, l’experimentació, la manipulació i la comunicació.

Parteix de l’infant com a protagonista del seu aprenentatge. Respectem i atenem les necessitats educatives, físiques i emocionals de cada infant. El concepte clau és el respecte per l’autonomia i la llibertat d’elecció.

El paper de l’equip educatiu és construir un vincle emocional segur vers l’infant, perquè desenvolupi el seu potencial. Això només és possible si l’infant es sent respectat, acollit i estimat en tot moment.

L’escola vetlla per crear un ambient proper i de confiança què faciliti el diàleg escola- família. Les entrevistes, les reunions informatives, les festes del poble, són alguns models de participació, així com l’AMPA i el Consell Escolar.

A part de tot el que hem esmentat, l’escola bressol La Pitota dóna els següents serveis:

  • Menjador
  • Dormitori
  • Acollida

Consulteu els horaris i les tarifes de l’Escola bressol La Pitota AQUÍ.

Contacteu amb La Pitota a través del següent formulari:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.

En el marc del projecte PER SANT JORDI, CAP NEN SENSE CONTE, durant el curs 2016-17 l’AMPA de l’escola va apostar per la realització d’un conte elaborat entre totes les famílies que voluntàriament van voler participar i que a la vegada en van ser les beneficiàries. Així es tracta d’un conte de tots i per a tots!
Cada família ha participat amb l’elaboració d’una pàgina DIN A3 del conte, seguint la història de les pàgines precedents, utilitzant un format totalment lliure, pel que fa a les imatges, tècniques de dibuix i text.
Del resultat d’aquesta iniciativa, la qual ha estat molt ben valorada des de tots els sectors involucrats, n’ha sorgit el conte titulat EL CAVALL DE COLORS I ELS SEUS AMICS, que us presentem a continuació.
La idea és seguir amb el projecte i pel curs vinent 2017-18 seguir amb aquest format de conte participatiu.