Fires

Fira de Santa Llúcia

La Fira de Santa Llúcia, organitzada per l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, té lloc el diumenge més proper al 13 de desembre, Santa Llúcia. És una fira de tradició centenària que s’ha realitzat de forma continuada des del segle XVIII, dedicada especialment a l’agricultura i a ramaderia. El seu principal atractiu és l’exposició de bestiar, maquinària agrícola i automoció així com les parades d’artesans i altres firaires.

Propera edició: 15 de desembre de 2024


Fira de Sant Jaume

La Fira de Sant Jaume, organitzada conjuntament per la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, i anomenada Fira del Comerç, se celebra el diumenge més proper a la festivitat de Sant Jaume, el 25 de juliol. Aquesta centenària i tradicional fira, compta amb diversos actes durant tot el cap de setmana, com espectacles, exposicions, xerrades, sent el principal atractiu el diumenge amb les parades d’artesans, firaires, Mercat del Rebost i entitats.

Propera edició: 28 de juliol de 2024

TastaQmarca

Coincidint amb els actes de celebració de la Fira de Sant Jaume se celebra el TastaQmarca. La gastronomia del Lluçanès és la gran protagonista de la reconvertida Mostra Gastronòmica del Lluçanès, coneguda com a TastaQmarca. La festa permet degustar especialitats de diferents establiments del Lluçanès, a preus d’entre 1 i 4 euros, fins ben entrada la mitjanit.

Propera edició: 27 de juliol de 2024


Més informació

Telèfon: 93 856 01 00

Correu electrònic: fires@pratsdellucanes.cat

O bé, podeu omplir el següent formulari de contacte:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.