13.2 C
Prats de Lluçanès
dissabte, 25 de maig de 2019
Inici Ajuntament Organigrames Organigrama polític

Organigrama polític

Podeu descarregar l’Organigrama polític municipal des d’aquest enllaç.

1. Isaac Peraire i Soler

ERC. Alcalde de Prats de Lluçanès i Regidor d'Hisenda i Esports

Nascut el 1985. Llicenciat en Sociologia per la Universitat de Barcelona, estudis en Fiscalitat per la UOC. Ha treballat a la construcció, a l'empresa familiar agrària i al Servei de Joves de l'Ajuntament de Vic. Membre de la Colla Gegantera de Prats de Lluçanès, participa activament en diverses entitats locals i comarcals. Ha format part de la Direcció Nacional de les JERC i actualment és Secretari Nacional d'Organització d'Esquerra Republicana de Catalunya. Regidor de l'Ajuntament de Prats de Lluçanès des del 2007, n'és l'alcalde des del juny del 2015.

2. Montserrat Juvanteny i Canal

ERC. Regidora de Promoció del municipi

Nascuda el 1981. Estudis de Ciències Polítiques i de l’Administració. Cap d’Administració d’ERC. Presidenta d'ERC Prats. Regidora d’ERC des del 2003, fins el 2007 responsable de les àrees de Joventut, Sanitat i Serveis socials. Actualment és membre de la Taula de dinamització econòmica de Prats. Membre fundadora del Consell de Joventut de Prats. Membre de la Plataforma El Lluçanès és comarca. Ha col·laborat en diverses entitats locals.

3. Anna Plans i Canal

ERC. Regidora d'Acció Social, Comunicació, SIC; Salut i Joventut

Nascuda el 1980. Diplomada en Turisme i Empresarials. Parlo 5 idiomes: Català, castellà, anglès, francès i italià. Vinculada en vàries associacions de Prats de Lluçanès, membre de la Plataforma El Lluçanès És Comarca. He treballat al sector hoteler i treballo al sector bancari des del 2003.

4. Glòria Borralleras i Soler

ERC. Regidora d'Urbanisme, Demografia, Pagesia i Medi Ambient

Prové del món associatiu i de la cultura popular. Treballa als serveis socials bàsics.

5. Montserrat Perarnau i Casals

ERC. Regidora de Via pública i Espais públics

Perruquera de professió, ha tingut negoci propi durant 48 anys, i actualment està jubilada. Ha col·laborat en diverses entitats i sempre ha estat al servei del poble.

6. Laia Font i López

ERC. Regidora de Cultura, Educació i Joventut

Nascuda a l’any 1994. Graduada en Periodisme amb l’intinerari de Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra. Membra activa de diverses associacions com la Colla Gegantera de Prats de Lluçanès i La Fetillera-Col·lectiu feminista del Lluçanès. Col·laboradora de la revista comarcal La Rella

7. Jordi Bruch i Franch

PDeCAT. Regidor

Nascut el 1975. Tècnic especialista en electrònica industrial. Professor de música titulat, pel Conservatori Superior de Música del Liceu. Músic professional amb una trajectòria de mes de 4.000 actuacions arreu del territori Català, editant 8 treballs discogràfics. Director i professor de l'escola municipal de música de Prats de Lluçanès des del 2011. Membre de diferents entitats culturals locals. Empresari i comerciant del ram de l'alimentació.

8. Mercè Perernau i Borralleras

PDeCAT. Regidora

Nascuda l'any 1949 a Prats de Lluçanès. Durant 47 anys, va treballar d'administrativa al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya. Actualment, està jubilada. Forma part de diferents entitats locals, col.laborant especialment en associacions de benestar social. Des de l'any 2007 forma part del consistori municipal, sempre com a regidora.

9. Jordi Batriu i Font

PDeCAT. Regidor

Nascut el 1982 a Prats de Lluçanès. Diplomat en Turisme per la Universitat de Lleida, ha treballat sempre en el sector turístic. Des del 2011 fins el 2015 va ser regidor de Cultura, Ensenyament, Joventut i Noves tecnologies a l'Ajuntament de Prats de Lluçanès. Ha col·laborat en diferents associacions culturals i esportives municipals. Va ser membre de l'Executiva Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya (2010-2012) i President comarcal de la Joventut Nacionalista de Catalunya (2008-2010). Actualment, forma part de l'executiva comarcal de CDC.

10. Ariadna Ponsa i Sala

PDeCAT. Regidora

Nascuda el 1988. És regidora de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès des del juny del 2013. Ha estudiat Administració i Finances a Vic. S’ha format de manera continuada amb cursos de protocol i organització d’esdeveniments a Barcelona. Des del gener de 2014 és Cap d’Administració a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. Actualment forma part del Comitè Executiu Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya on porta a terme l’àrea d’Acció Interna i finances. Anteriorment va ser gerent de l’organització política durant 3 anys. Des del gener del 2009 té la doble militància amb Convergència Democràtica de Catalunya.

11. Judit Boatella i Cortina

PDeCAT. Regidora

Nascuda l'any 1986. Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i especialitzada a través del Màster en Indústria Farmacèutica i Parafarmacèutica del CESIF en aquest sector, on treballa desde l'any 2010.Guanyadora del Premi de la Fundació Doctor Grau 2003-2004. Vinculada al poble desde ben petita a través de diferents activitats esportives (tennis, patinatge, futbol sala). S'ha presentat per primera vegada a la llista de CiU per les eleccions municipals del 24 de maig del 2015.