22.4 C
Prats de Lluçanès
dissabte, 22 de juny de 2024
Inici Participació, Fires i Esdeveniments

Participació, Fires i Esdeveniments

Heribert Grifell Costa – Junts per Prats

Nascut el 1984. Va iniciar els seus estudis de saxo i clarinet al Conservatori de Música de Manresa i va fer el Grau superior de música com intèrpret de tible a l’ESMUC.

Músic de cobles i orquestres des del 2002, va iniciar-se com a professor de música el 2007 i fins a l’actualitat. Ha estat professor de saxo, clarinet i cap d’estudis de l’Escola Municipal de Música de Prats de Lluçanès Josep Cirera i Armengol, del 2011 fins a passar a l’actual escola EMAL. Ha estat treballant a l’Escola de Música de Callús, Fonollosa, la Garriga, Solsona, entre d’altres i fent substitucions a les escoles d’Artes, Vic, etc.

Ha actuat sempre en les formacions, les festes i actes culturals que s’han fet a Prats de Lluçanès. Va treballar a Prats de Lluçanès de fuster, en un negoci familiar.

Ha estat regidor de Participació, Comunicació i Polítiques Digitals durant la legislatura 2019-2023 a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Podeu contactar a través del formulari de contacte:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.

Participació

La regidoria de Participació treballa per promoure la interrelació entre ciutadania i administració, per incorporar el debat i el diàleg en les actuacions municipals i per difondre valors democràtics entre la ciutadania.

Per aquest motiu, és tenen com a objectius promoure la participació i la col·laboració ciutadana en la definició i l’aplicació de les polítiques públiques locals més rellevants, tenint en compte les necessitats, problemàtiques i preferències expressades pels veïns i les veïnes, i fomentar la transparència i la informació pública de la gestió i l’acció del govern municipal.

S’entén la participació ciutadana com el dret dels habitants del municipi d’intervenir, de manera individual o col·lectiva – associació, entitat o altra forma d’acció col·lectiva- en la definició i l’aplicació de les polítiques públiques, a instància de l’administració o de la mateixa ciutadania, a través dels òrgans i eines de participació establertes en el reglament que s’està elaborant i en la resta de normes i lleis vigents.

Fires

La regidoria de Fires treballarà per la seva tematització de les tradicionals Fira de Santa Llúcia i de Sant Jaume. Es vetllarà perquè puguin ser un referent al territori i ajudin a difondre la marca Lluçanès, els seus productes de proximitat, les tradicions i la reivindicació de la pagesia.

Esdeveniments