13.9 C
Prats de Lluçanès
dissabte, 22 de juny de 2024
Inici Alcaldia, Urbanisme, Mobilitat, Serveis, Habitatge, Món Rural i Seguretat

Alcaldia, Urbanisme, Mobilitat, Serveis, Habitatge, Món Rural i Seguretat

Jordi Bruch Franch – Junts per Prats

Nascut el 1975. Músic de professió. Ha estat professor i director de l’Escola de Municipal de Música Josep Cirera i Armengol, i professor de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès (EMAL). Actua en solitari i en diferents formacions de música lleugera i de ball, és empresari de produccions musicals i de l’oci i també col·labora en el negoci que la família regenta a Prats. És tècnic especialista en Electrònica Industrial i diplomat com a professor de Música. Ha estat cap de l’oposició en la legislatura 2015-2019 i és alcalde de Prats de Lluçanès des del 15 de juny de 2019.


També podeu contactar a través del formulari de contacte:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.

Alcaldia

Màxima representació del Consistori.

Coordinació de les àrees polítiques de l’Ajuntament.

Representació al Consorci del Lluçanès, Consell Comarcal d’Osona, Consell escolar municipal, Mancomunitat d’Aigües de Merlès, Fundació Universitària Balmes, Fundació Dr. Grau, Associació de Municipis per la Independència, Xarxa de Municipis per l’economia Social i Solidària.

Urbanisme

Gestió del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), direcció de la política urbanística. Planificació, permisos i llicències d’obres, promoció de l’habitatge, tots els aspectes vinculats a la circulació i mobilitat de persones i mercaderies dins del terme municipal i gestiona, tracta i planeja els espais no urbanitzables.

Mobilitat

Serveis

 

Habitatge

La regidoria d’Habitatge és la que treballa per garantir un accés a un habitatge digne perquè tothom tingui cobertes les necessitats bàsiques. Al mateix temps, per fomentar la rehabilitació d’habitatges buits i la rehabilitació d’aquests i les seves façanes amb l’objectiu d’augmentar l’oferta d’habitatge al municipi.

Per a fer-ho es compta amb el Pla d’Actuació Municipal d’Habitatge (PAMH) i amb una sèrie de recursos que cal complementar amb la ciutadania. D’una banda, amb la implicació de les persones que es troben en situació de dificultat i, d’altra banda, amb la voluntat dels propietaris de fer un pas endavant en aquesta matèria.

Els objectius d’aquesta regidoria són:

  • Executar el PAMH.
  • Detectar persones que viuen en condicions poc òptimes.
  • Millorar el paisatge urbà.
  • Finalitzar les edificacions residencials inacabades.
  • Dinamitzar el parc d’habitatge buit.
  • Solucionar la situació dels habitatges de Puigneró.
  • Donar informació detallada en matèria d’habitatge.

Món Rural

La regidoria de Món Rural és l’encarregada de recuperar i mantenir els espais naturals municipals en bon estat.

Treballa conjuntament amb els propietaris i les diverses administracions per garantir el bon estat dels camins rurals del municipi, i tenint en compte les mesures per a la prevenció d’incendis.

S’encarrega de mantenir i consolidar l’oficina del Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació com a eina principal per facilitar la gestió a les explotacions agrícoles i ramaderes de Prats i el Lluçanès.

Seguretat