Els carrers de Prats de Lluçanès tornaran a omplir-se de festa i disbauxa el diumenge 11 de febrer, amb la celebració del Carnestoltes 2024.

La jornada començarà a les 11 del matí, al lateral de la carretera de Sabadell, amb la concentració de comparses i carrosses. A 2/4 de 12 del migdia, s’iniciarà la rua pels principals carrers del poble.

En arribar a la plaça Vella, el principal escenari de la festa, el rei/na Carnestoltes farà el Pregó i s’entregaran els premis a totes les comparses i carrosses participants de la rua. Seguidament, es donarà pas a la tradicional guerra de confeti.

Com a novetat, i després d’uns anys sense celebrar-se, enguany es recupera el dinar de carnestoltes acompanyat de música, organitzat per la Unió de Botiguers i Comerciants, que tindrà lloc a 2/2 de 2 del migdia al Pavelló Municipal. Els tiquets tenen un preu de 10€ i es poden comprar a la pàgina web entrades.pratsdellucanes.cat fins el 8 de febrer.

El regidor de Festes, Jordi Batriu, anima els pradencs i pradenques a reservar-se la data i a participar en tots els actes de la celebració.

Per participar a la rua del Carnestoltes, cal inscriure’s enviant un correu electrònic a cultura@pratsdellucanes.cat abans del 8 de febrer, indicant el nom de la persona que fa la inscripció, el col·lectiu que representa, el nom de la comparsa/carrossa i el número de persones que en formaran part.

L’organització del Carnestoltes compta amb el suport de la Comissió de Festes de Prats de Lluçanès.