La reunió, que ha tingut lloc aquesta setmana a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, ha servit per recollir les propostes de cada barri del poble i conèixer de primera mà les seves necessitats i treballar conjuntament en l’elaboració dels programes d’activitats.

Com cada any, els barris començaran les seves festes a 2/4 de 6 de la tarda amb jocs de cucanya i activitats infantils, i a 2/4 de 10 del vespre se celebraran actuacions musicals, moment en què també els veïns i veïnes coneixeran l’hereu i la pubilla de cada barri.

Per a aquesta propera edició, els representants dels barris han acordat, entre altres accions, premiar els veïns que assisteixin als balls de les cinc nits. “Volem unes festes més lluïdes i participades, per això s’està treballant amb cada barri per donar un nou impuls a les festes mantenint la tradició i posant en valor la feina dels organitzadors”, explica el regidor de Cultura i Festes, Jordi Batriu. També s’han unificat els horaris d’inici dels jocs a la tarda i del ball o festa del vespre.

Enguany, les Festes dels Barris tindran lloc del 3 al 7 de Juny. Està previst que s’inclogui la programació amb tots els detalls dins del programa de les Festes de Sant Joan i els Elois.