El passat divendres, 5 de febrer, els alumnes de l’Institut Castell del Quer de Prats de LluçanèsJordi BorrallerasRoger Bou i Anna Vila van presentar els seus treballs de recerca a prop d’un centenar de persones assistents a la Sala de Cal Bach i a tothom qui ho va poder seguir en directe gràcies a la retransmissió en directe a través del web municipal.

L’acte va començar amb l’agraïment de la regidora d’EducacióIolanda Roset, a l’esforç que han posat els alumnes en l’elaboració dels treballs de recerca i ha remarcat que sempre tindran les portes obertes per mostrar el que s’ha fet a l’Institut al consistori. Segons Rosetaquesta iniciativa presa pel centre de secundària és una bona eina per mostrar el que s’ha fet a les aules del centre i que traspassi per tal de poder ensenyar-ho a la resta del poble enriquint-lo.

D’esquerra a dreta, Elisenda Plana, directora de l’Institut Castell del Quer; i els alumnes Roger Bou, Anna Vila i Jordi Borralleras

Seguidament, Elisenda Planadirectora de l’Institut, ha explicat que després d’uns anys de realitzar-se una taula rodona a la Biblioteca Municipal en què l’alumnat exposava les seves experiències al llarg del procés de creació d’aquests treballs, s’ha cregut convenient fer un pas més explicar el treball final a tota la població.

Plana ha dit que dels 30 treballs presentats enguany al centre de secundària s’ha donat el protagonisme, tant per l’actitud com pels resultats finals, a Jordi Borralleras, del Batxillerat social i humanístic; Anna Vila, del Batxillerat social; i Roger Bou, del Batxillerat tecnològic.

La Sala de Plens atapeïda per presenciar la presentació dels tres treballs de recerca

Així, Borralleras ha presentat La Patum de Berga, 600 anys de passió per una festaVila,Maternitat i empresa: Un món sota pressió i BouEstudi i edificació d’una construcció singular basat en l’edifici de l’Institut Castell del Quer i l’Escola Lluçanès.

Aquí podeu veure la retransmissió d’aquest acte.