Després de la presa de possessió del nou regidor a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, Eloi Casau Piñot (ERC Prats), el ple extraordinari celebrat aquest dimarts 16 d’abril ha signat la formació de les meses electorals per a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig mitjançant sorteig públic. Durant els propers dies, l’Ajuntament notificarà a les persones seleccionades com a membres de les meses electorals.

Per a la presentació de qualsevol tipus d’al·legació sobre les meses electorals, tenint en compte aquest llistat d’excuses i impediments justificats, podeu presentar el formulari d’excuses de forma presencial a les oficines de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès durant 7 dies a partir de la recepció de la notificació oficial. El formulari ha d’anar acompanyat de tota la documentació que acrediti el motiu de l’al·legació, juntament amb la citació, DNI o tarja identificativa i un telèfon i un correu electrònic on poder practicar la notificació.

Seguint l’ordre del dia del Ple, a continuació, l’alcalde de Prats, Jordi Bruch, ha llegit la proposta de moció conjunta de suport a l’amnistia, aprovada per tots els grups municipals.

Pots recuperar el vídeo del ple en aquest enllaç.