Demà dijous, dia 1 d’octubre, quan es commemora el tercer aniversari del referèndum d’autodeterminació de Catalunya, l’Ajuntament de Prats celebrarà un ple extraordinari després de la decisió del Tribunal Suprem d’inhabilitar el 131è President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra.

L’ordre del dia del ple compta amb dos punts: la moció de rebuig a la inhabilitació del president Quim Torra i la moció a favor de l’1O i el respecte per la democràcia i el que el poble ha votat a les urnes.

La normativa recomana que només assisteixen al ple els càrrecs electes i tècnics per poder-se desenvolupar i que es pugui seguir telemàticament, per això no estarà permesa l’entrada de públic a la sala de plens.

Recordem que el ple és un òrgan de treball i no ve regulat per la normativa de màxim 6 persones.

La sessió es podrà seguir, com sempre, a través del canal de Youtube de l’Ajuntament, PratsTV, i a Twitter amb l’etiqueta #PlePrats.

L’alcalde Jordi Bruch detalla que en record al referèndum d’autodeterminació d’ara fa 3 anys i com a suport a presos i preses, exiliats i exiliades i represaliats i represaliades polítiques s’il·luminarà l’Ajuntament de color groc i s’hi posarà una urna fetes servir l’1 d’octubre de 2017.

Per altra banda, des d’aquest dilluns, l’Ajuntament llueix una rèplica de la pancarta per la que el Tribunal Suprem ha inhabilitat el 131è. President de la Generalitat, en una acció promoguda per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).