Les accions del Pla d’Acció Municipal segueixen a bon ritme

Representants de les dues forces s’han reunit per encaminar els projectes previstos.

90

El document públic del Pla d’Acció Municipal (PAM) que es va aprovar a l’inici d’aquesta legislatura és una eina política i estratègica imprescindible que recull les prioritats de l’equip de govern de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

La reunió de seguiment celebrada el matí d’aquest dimarts ha valorat molt positivament el fet que s’hagi posat en marxa la primera part dels projectes estratègics previstos, com són l’inici de les obres del Teatre Orient, el canvi de l’enllumenat del poble, els passos endavant amb la comarca del Lluçanès o la rehabilitació i canvi de gespa del camp de futbol municipal. Tanmateix, també s’ha remarcat l’objectiu d’executar durant aquest mandat la reforma de la Plaça Nova, la rehabilitació de l’edifici de la Farmàcia, l’Escola d’Oficis o iniciar la construcció d’habitatge social entre altres accions que recull el document.

El PAM esdevé una eina per conèixer els principals eixos temàtics en què es divideixen les accions del Govern municipal fins al 2027, tot concretant i racionalitzant les prioritats i l’organització municipal, de forma pública i transparent. Aquest sòlida planificació, com a document que dona resposta a una realitat viva i canviant, també ha d’incorporar la flexibilitat necessària per a donar resposta eficaç als nous reptes del nostre poble.