Melcior, Gaspar i Baltasar i tot el seu seguici de llums i música arribaran a Prats aquest dimecres 5 de gener.

Els Reis d’Orient arribaran a partir de les 6 de la tarda pel cantó de Lurdes i recorreran els principals carrers del poble fins arribar a l’Església on oferiran l’or, l’encens i la mirra. A continuació, seguiran fins a la plaça Nova per dirigir-se a tots els pradencs i pradenques per expressar el seu missatge d’esperança i solidaritat.

Us recordem que la quitxalla pot posar les canyes als balcons per indicar als Reis d’Orient on han de deixar els seus regals. També es recomana que portin fanalets per guiar-los el camí i donar-los la benvinguda a Prats.

Ses Majestats portaran mascareta. Durant la cavalcada també serà obligatori l’ús de la mascareta per la mainada major de 6 anys i recomanable per als infants de 3 a 5 anys.
No poden participar-hi persones amb símptomes de Covid-19, amb resultat positiu, pendents de resultat o que estiguin aïllades per ser contactes estrets.

Caldrà mantenir la màxima distància possible entre la comitiva i el públic; i al mateix temps, entre les persones del públic per evitar aglomeracions.

Un cop més es demana la col·laboració dels pradencs i pradenques perquè es pugui gaudir d’una cavalcada segura, plena de màgia i il·lusió seguint les mesures vigents.

Des de l’Ajuntament s’agraeix a la Comissió de Reis i a totes les persones que fan possible la nit més màgica de l’any al poble.