L’Ajuntament de Prats de Lluçanès, després de treballar i consensuar-ho amb les diferents entitats i agents culturals anul·la el Txupitassu, la revetlla de Cap d’Any i la Discomòbil Reial.

La mesura s’ha pres per contenir la pandèmia i evitar el risc de brots de la pandèmia, segons les darreres resolucions del Govern de la Generalitat que inclouen recomanacions en les activitats i la interacció social.

Amb la voluntat de no haver de tornar a aplicar mesures més restrictives a Prats de Lluçanès, l’alcalde Jordi Bruch s’emplaça a gaudir d’un Nadal més contingut on es pugui garantir en tot moment les mesures preventives de contagi, fonamentades en el distanciament social, la higiene de mans i la mascareta.

La programació definitiva de Nadal que es pot consultar en aquest programa manté els tallers familiars a l’exterior com l’activitat ‘Fem cagar el tió’, la cantada de nadales amb l’EMAL, el mercat de Nadal, el Quinto Reial, l’arribada dels Carters Reials i la cavalcada de Reis.

Pel que fa al ‘Juguem a Prats’ es mantenen només les activitats a l’exterior com el tir amb arc, segway, parkour o els contes de reis, caganers i tions amb Gerard Garcés.

Per la seva banda, entitats com l’Esplai i el Club Esquí Lluçanès també han cancel·lat els tallers i cursets previstos.

Des de l’Ajuntament s’agraeix un cop més la bona predisposició de totes les entitats i agents participants i la responsabilitat del poble per fer front a la pandèmia.