Ja es coneixen els comerços guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal de Prats d’aquest 2021, organitzat per l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Enguany, l’Agrobotiga ha guanyat en la categoria de l’aparador amb més qualitat artística; el d’Anna Perruqueria com l’aparador amb més impacte comercial i l’aparador de Nadal de l’Avi Ciscu ha estat escollit el més sostenible i respectuós amb el medi ambient. Els guanyadors de cada categoria s’emporten una experiència gastronòmica i un lot de productes del Lluçanès.

El jurat format per Cèlia Farré, Mariona Font i Anna Munujos, acompanyades de la tècnica de comerç, Irene Palou, ha avaluat els dissenys dels aparadors dels diferents comerços que han participat a la 41a edició del concurs d’aparadors de Nadal.

Jurat del 41è concurs d’aparadors de Nadal

Aquest dimarts al matí, l’alcalde Jordi Bruch i la regidora de Comerç, Montserrat Juvanteny, han lliurat els distintius als diferents establiments guanyadors. Des de la regidoria es dona les gràcies a la participació de tots els establiments i en nom de l’ajuntament s’anima a visitar els aparadors guanyadors i a tota la resta de participants fins al 6 de gener.

Premi de l’aparador amb més qualitat artística per l’Agrobotiga

Premi de l’aparador amb més impacte comercial per Anna Perruqueria

Premi de l’aparador més sostenible i respectuós amb el medi ambient per l’Avi Ciscu