23.9 C
Prats de Lluçanès
dimarts, 28 de maig de 2024
Inici Comerç La campanya “A l’abril cada paraula val per mil” torna als aparadors...

La campanya “A l’abril cada paraula val per mil” torna als aparadors de Prats de Lluçanès

201

Aquest mes d’abril se celebra una nova edició de la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” del Consorci per la Normalització Lingüística d’Osona, amb motiu de la diada de Sant Jordi. Enguany, la campanya se centra en les frases fetes.

Així, a partir de l’11 d’abril i fins al 30 d’abril, els comerços adherits a la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès lluiran als seus aparadors cartells de la campanya que busca sensibilitzar a la ciutadania de la riquesa lingüística, i despertar l’interès i la curiositat per la llengua. En aquesta ocasió hi haurà 30 frases fetes construïdes amb el verb FER, i s’haurà d’esbrinar el seu significat.

Com en les anteriors edicions, els participants podran formar part d’un concurs i optaran a rebre diversos premis. Les butlletes amb tota la informació per participar en el concurs es poden adquirir en aquest enllaç o a les oficines de Cal Bach.

D’altra banda, els comerços també en poden sortir beneficiats, ja que un dels premis serà un val de 50 euros per gastar en un dels establiments que han exposat el cartell (comerços col·laboradors en la campanya).