La Plataforma 1 d’Octubre Prats de Lluçanès organitza diversos actes coincidint amb la commemoració del segon aniversari de la celebració del referèndum d’autodeterminació.

Amb aquest programa d’activitats es vol retre homenatge al compromís amb els valors democràtics demostrats pel poble i entitats de Prats, de la comarca i del país durant la celebració del referèndum d’autodeterminació.

Els actes començaran diumenge, 29 de setembre, a partir de les 10 del matí a la plaça de l’U d’Octubre amb el Racó de les experiències: “1 d’Octubre de 2017 en fotografies”. La mostra també es podrà veure durant tot el dilluns 30 i dimarts 1 a la Sala de l’U d’Octubre.

El dilluns, 30 de setembre, l’ajuntament s’il·luminarà de groc en la vigília de l’U d’Octubre.

El mateix dimarts, es refarà el mural de l’1-O a càrrec de Subi. L’activitat començarà a les 4 de la tarda, A l’avinguda de Pau Casals, número 48. També tindrà lloc la pintada d’un mural a càrrec de KMSxlaLLIBERTAT a les parets del camp de futbol.

A 2/4 de 8 del vespre, a la plaça de l’U d’Octubre, serà el torn de la concentració i lectura del manifest. A l’acte hi participaran els bastoners Estelladors de Prats i s’oferirà coca i llonganissa.