La Setmana de la Gent Gran de Prats es planteja com una acció dinamitzadora de la gent gran del municipi amb l’objectiu de potenciar la seva participació amb activitats, tallers i una sortida. Aquesta setmana se celebra en motiu del Dia Internacional de la gent gran, proclamat el 1990 per les Nacions Unides.

Així doncs, els actes comencen el proper dilluns 30 de setembre amb l’activitat de Pilates a l’Espai Social, a les 4 de la tarda.

El dimecres 2 d’octubre tindrà lloc la sortida cultural amb l’Intercanvi de casals de Sant Pere de Riudebitlles. Les inscripcions per a participar-hi es poden fer al telèfon 938 560 315 abans del 26 de setembre.

Divendres 4 d’octubre, al matí, al Centre de Dia, se celebrarà la trobada intergeneracional entre les persones usuàries del Centre de Dia (SAIAR) Bonasort i els infants de l’Escola Bressol la Pitota.

El mateix divendres, a les 9 del matí, arribarà la primera caminada de les Rutes saludables per a la gent gran. Les inscripcions es poden fer al telèfon 938 560 315.

El fi de festa serà el diumenge 6 d’octubre amb la gran Festa d’homenatge a la Gent Gran que engegarà amb la Missa cantada per la Coral Sant Jordi de Prats a les 12 del migdia, a l’Església Parroquial. Seguidament, dinar, a partir de 2/4 de 2 del migdia, al Pavelló Municipal. La recollida de tiquets és a Cal Bach fins el 4 d’octubre. Preu acompanyant: 18€. Seguidament, actuació de màgia a càrrec del mag Xema.

D’altra banda, durant tota la setmana, es podrà veure l’exposició de manualitats i labors fetes per les persones usuàries del centre de dia (SAIAR Bonasort).