Des del dimecres 22 de maig i fins al 5 de juny, l’Ajuntament de Prats de Lluçanès se sumarà als actes de la Setmana de la Natura, que s’organitzen arreu de Catalunya, amb una àmplia proposta d’activitats. L’objectiu principal de la Setmana de la Natura és promoure accions a favor de la conservació de la natura entre els ciutadans.

Els actes començaran el dijous 23 de maig amb una activitat de cens d’orenetes, a càrrec d’ADEFFA, adreçada a l’alumnat de cicle inicial i i mitjà de les escoles. 

El diumenge 26 de maig, a les 12 del migdia, tindrà lloc a la Sala Cal Bach un concert de l’alumnat de piano i violí de l’EMAL.

El divendres 31 de maig, a les 8 del vespre, la Sala Cal Bach acollirà la inauguració de l’exposició “MontserratArt_Pintura d’un músic sense solfa”, de Montse Rocadembosch. Aquesta exposició i mostra de pintura a l’oli i mural es podrà visitar fins el 9 de juny dins del següent horari: dies feiners de 8 del matí a 3 de la tarda (dimecres fins a les 7 de la tarda) i caps de setmana de 10 del matí a 2 del migdia. 

El diumenge 2 de juny, l’IES Castell del Quer organitza “Bossalesa”, una caminada  i neteja de l’entorn que compta amb la col·laboració d’Ecoembes. L’activitat començarà a les 10 del matí als jardins de Cal Bach i seguidament es farà una caminada cap a “El Bosquet” fent l’acció de neteja.

Finalment, el dimecres 5 de juny, ADEFFA portarà a terme una activitat d’observació i seguiment de l’hotel d’insectes a l’escola bressol La Pitota.