Durant les darreres setmanes, els i les joves que habitualment participen al Casal del Jovent han pintat i rehabilitat l’espai del Casal.

Així doncs, s’han retirat les taules i els ordinadors que s’han ubicat a la planta del mig, convertint-se en un espai diàfan on organitzar tallers, xerrades i exposicions. També hi ha un espai amb jocs de taula i estanteria a punt per rebre llibres i poder fer un espai d’intercanvi de llibres, revistes, fanzines o altres lectures juvenils. Animem a tothom que disposi de llibres i revistes que no utilitzi, a portar-los al Casal i així ampliar la col·lecció.

Per altra banda, la taula de ping-pong i el billar s’ha baixat a la planta inferior, on també s’hi instal·larà una diana i es crearà així un espai de jocs i oci.

A més, els i les joves van proposar pintar les lletres de Casal del Jovent amb els colors de la bandera LGTBIQ+, l’acció la va portar a terme la brigada municipal.

Recordem que l’horari d’obertura del servei és els dimarts, dimecres i dijous de 4 a 2/4 de 8 i està obert a tot el jovent que en vulgui gaudir de les instal·lacions i activitats que des de l’àrea de Joventut es programen per dinamitzar l’espai.

Buc d’assaig obert a tothom

D’altra banda, des de fa unes setmanes, el Casal disposa d’un buc d’assaig amb una bateria, un equip de so, tres guitarres i un amplificador de baix.

El buc és obert a tothom i gratuït, tot i que tenen preferència les persones d’entre 12 i 30 anys. L’horari és de dilluns a divendres de 4 a 2/4 de 8 i dissabte i diumenge, de 10 del matí a 8 del vespre. Les reserves es poden fer al Casal del Jovent al correu: joventut@pratsdellucanes.cat o al telèfon 659 72 65 55.