El grup de 5è de primària de l’Escola Lluçanès de Prats de Lluçanès ha aconseguit el segon premi de la seva categoria als premis eduCAC amb el treball ‘Creació d’un documental animat: la meva història a la selva.’

Els nens i nenes a través d’aquest documental han volgut conscienciar sobre les problemàtiques que pateixen els orangutans a la selva de Borneo. Es treballa el gènere documental, amb una proposta ben executada i amb un molt bon resultat que els ha fet aconseguir el segon premi del concurs en la seva categoria.

En aquest enllaç podeu veure el treball premiat: https://youtu.be/hJ02Tg47flc

Aquest dilluns al matí, a la mateixa escola, la consellera del CAC Laura Pinyol, ha fet entrega als nens i nenes d’un diploma i un xec de 500 euros.

Els premis eduCAC formen part del programa d’educació en comunicació que neix amb l’objectiu de promoure l’educació mediàtica en àmbits educatius organitzats pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Podeu veure tots els treballs premiats en aquesta edició a la web dels premis: https://www.educac.cat/premis-educac/xix-premis-educac