Del 5 al 28 de juliol, el jovent de Prats tornarà a gaudir un estiu més del projecte de Voluntariat Jove, organitzat des de la regidoria de Joventut i el Casal del Jovent.

Les sessions del programa del Voluntariat Jove tindran lloc tres dies a la setmana, tots els dimarts, dimecres i dijous de juliol, de 10 a 1 del migdia.

Des de l’àrea de Joventut s’ha plantejat una programació molt variada amb activitats ambientals, esportives, culturals i artístiques. Es preveu que un dia a la setmana es dediqui a fer una intervenció a l’espai públic del poble, lligada a la jardineria.  Un dels altres dies es dedicarà a fer activitats d’oci, com anar a la piscina, fer una gimcana pel poble o anar d’acampada. A més, també es faran sessions de treball conjunt amb la nova referent de benestar emocional de l’EAP Lluçanès per parlar sobre la gestió de les emocions, la sexualitat i reflexionar-hi a través de dinàmiques i jocs.

Les inscripcions es podran fer del 14 al 28 de juny al Casal del Jovent en l’horari d’obertura; dimarts al matí de 10 a 2/4 de 2 i a la tarda de 4 a 2/4 de 8 del vespre i dimecres i dijous, a la tarda de 4 a 2/4 de 8 del vespre. Les inscripcions també es poden fer a les oficines de Cal Bach, en horari d’obertura.

Reunió informativa dimarts 14 de juny

Dimarts vinent, 14 de juny, a 2/4 de 7 de la tarda, al mateix Casal del Jovent es farà una sessió informativa per explicar com es prepara aquesta edició del projecte i resoldre dubtes a tot el jovent interessat i les seves famílies.