Amb l’arribada del mes d’abril, i amb motiu de la diada de Sant Jordi, els aparadors dels comerços de Prats de Lluçanès tornen a omplir-se de frases amb una nova edició de la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”, del Consorci per la Normalització Lingüística d’Osona.

Així, a partir del 8 d’abril i fins al dia 30, els comerços adherits a la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès lluiran als seus aparadors cartells de la campanya que busca sensibilitzar a la ciutadania de la riquesa lingüística, i despertar l’interès i la curiositat per la llengua. En aquesta ocasió, s’ha d’esbrinar el significat de 30 frases fetes.

Com en les anteriors edicions, els participants podran formar part d’un concurs i optaran a rebre diversos premis. Les butlletes amb tota la informació per participar en el concurs es poden adquirir en aquest enllaç o a les oficines de Cal Bach. Un cop completada la butlleta, els participants poden entregar-la de forma presencial (fins el 30 d’abril), o bé omplir aquest formulari amb les respostes.

D’altra banda, els comerços també en poden sortir beneficiats, ja que un dels premis serà un val de 50 euros per gastar en un dels establiments col·laboradors en la campanya que han exposat el cartell.

Més informació.