El diumenge 22 d’octubre, Prats de Lluçanès celebra una nova i renovada edició de la festa de la tardor: “Tocats per la tardor“, l’esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i la Unió de Botiguers i Comerciants que posa en valor els productes de temporada.

La jornada començarà a les 12 del migdia, al mercat setmanal, amb un taller de cistells de vímet, gratuït i obert a persones de totes les edats. Els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

A partir de la 1 del migdia, a la plaça de l’Església, s’hi podran trobar parades de menjar amb productes de temporada i begudes. A la mateixa plaça s’habilitarà un espai per menjar les diferents tapes, que es podran adquirir per un preu d’entre 2 i 4 euros. Els establiments participants d’enguany són: Cal Girvent, Peixateria Escrigas, Olivas Caseras, Cal Siller, Carnisseria Loreto, El Taulell i Cal Finus.

Seguint a la plaça de l’Església, a les 3 de la tarda, es farà la fi de festa amb el grup de música Tutú Kiss Plash.

Durant tot el diumenge al matí, les botigues estaran obertes amb aparadors de tardor.

Des de dilluns 16 d’octubre, es farà entrega de vals gratuïts de tapes a totes les persones que facin compres en botigues de no alimentació.