Un any més, quan s’acosten les festes de Nadal, Prats de Lluçanès convoca el Concurs d’Aparadors de Nadal que enguany arriba a la 42a edició amb la novetat que els aparadors guanyadors s’escolliran per votació popular.

Els establiments inscrits al concurs disposaran de butlletes on hi constaran tots els establiments participants i un espai per les dades personals de la persona votant (nom i telèfon).

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès atorgarà 3 mencions als establiments amb més número de vots: primer, segon i tercer premi. El veredicte dels establiments guanyadors, es donarà a conèixer el dia 13 de desembre de 2022.

Entre les butlletes recollides en la votació, la Unió de Botiguers sortejarà 500€ en vals de compra a les botigues associades, a gastar fins el 5 de gener de 2022. El sorteig es farà el diumenge 11 de desembre, fira de Santa Llúcia, a 2/4 de 2 a l’estand de l’Ajuntament situat al Passeig.

Els aparadors han d’estar engalanats del 25 de novembre al 6 de gener de 2023. Els establiments comercials del poble que hi vulguin participar cal que s’inscriguin abans del 18 de novembre a les oficines de l’Ajuntament.

En aquest enllaç podeu descarregar-vos les bases de participació.