El diumenge 10 de desembre se celebrarà la tradicional fira centenària de Santa Llúcia. La primera activitat serà l’esmorzar popular amb productes locals amb la col·laboració dels Carreteres del Lluçanès a la plaça de la Roca Xica. Durant tot el dia hi haurà la concorreguda exposició de bestiar, maquinària agrícola, automoció, a més de firaires i parades d’artesans al centre històric.

A més a més, al llarg de la jornada hi haurà activitats com el concurs d’escultures amb motoserra o la demostració de ferrar cavalls, volteig o passejos amb ponis. A 2/4 de 12, a la plaça de l’Església, els lluçanencs Subi i Anna explicaran el conte dibuixat ‘Un tresor al Lluçanès’. En aquest conte s’expliquen les dues rutes agroalimentàries del Lluçanès: La ruta del pa i la ruta de la llet.

Una altra de les vessants de la Fira de Santa Llúcia són les jornades tècniques. El dimecres 13 a la tarda es durà a terme la taula rodona ‘Posant en valor els productes locals a través dels restaurants de proximitat’. La taula estarà moderada pel gastrònom Pep Palau.Consulta la programació de les jornades aquí.

I en aquest enllaç us podeu descarregar la programació completa de la Fira de Santa Llúcia 2017.