Aquesta tardor comença un nou curs a l’Espai Social de la Gent Gran de Prats amb diverses activitats i propostes adaptades a la situació actual, tal i com exposa la regidora d’Acció Social, Montserrat Juvanteny.

Entre els tallers en trobem de destinats a la salut, altres vinculats als hàbits socials, a la música, o les labors. D’altra banda, per aquells que tinguin inquietuds formatives també s’imparteix un curs d’anglès per a la gent gran.

Les activitats començaran la setmana vinent i és imprescindible la inscripció prèvia, ja que tots els cursos tenen aforament limitat. Les inscripcions es poden fer presencialment a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, en horari habitual d’oficina o al web www.pratsdellucanes.cat/cursos. El pagament es realitza a l’entitat bancària, una vegada realitzada la inscripció.

Caldrà seguir en tot moment les indicacions de l’organització, així com les mesures de prevenció vigents. El primer dia de l’activitat caldrà entregar una declaració responsable signada per la persona participant. No està permès accedir a l’Espai Social per jugar a jocs de taula.