Aquesta notícia publicada el 28 de desembre, dia de Sants Innocents, és una innocentadade l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.
El proper dilluns, 11 de gener, començarà l’adequació dels jardins del Doctor Grau, per a convertir-los en un parc d’estruços municipal. Aquí, s’hi podrà conèixer com són aquestes espècies, què mengen i com viuen.

Glòria Borralleras i Montserrat Juvantenyregidores de Pagesia i de Promoció del Municipi, expliquen que en la iniciativa, pionera al Lluçanès i a la Catalunya Central, es podrà complementar amb una degustació de carn d’estruç i d’ous d’aquesta espècie animal a diferents restaurants del poble.

Per aquest motiu, a partir d’avui, l’Ajuntament es posarà en contacte amb els diferents comerços de restauració que hi estiguin interessats per tirar-ho endavant.

Jardins del Doctor Grau en què s’hi ubicarà el nou parc municipal amb estruços

Borralleras ha afegit que amb aquest nou parc municipal es podrà dinamitzar l’espai en què els estruços tindran aigua per beure i amb una mica de sort, els més menuts podran veure com neixen els pollets. A més, en cas que el funcionament sigui òptim, el parc s’ampliarà amb d’altres espècies autòctones com burros i xais, tal com ha especificat l’alcalde de Prats de LluçanèsIsaac Peraire.

Està previst que el parc entri en funcionament el proper 21 de març de 2016, de cara aSetmana Santa, i des de l’Oficina de Turisme es faran visites guiades i comentades per conèixer millor els animals que hi viuen.