Prats de Lluçanès es prepara per rebre la visita de Ses Majestats, que arribaran disposats a repartir il·lusió a totes les cases del poble aquest divendres a la tarda. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a bord de les seves carrosses, en companyia dels seus patges i, com a novetat, aquest any aniran acompanyats de teiers que posaran llum i foc a la nit més màgica de l’any.

Com és habitual, la comitiva reial arribarà pel cantó de Lurdes a partir de les 6 de la tarda i farà una cavalcada pels carrers més cèntrics del municipi fins a arribar a l’Església de Sant Vicenç, on els tres reis dipositaran l’or, l’encens i la mirra.

Després, aniran a la Plaça Nova i s’enfilaran al balcó per dirigir-se als veïns i veïnes de Prats de Lluçanès i expressar-los el seu missatge d’amor i solidaritat. Seguidament, tots els infants que ho desitgin podran pujar a les carrosses que hi haurà estacionades a la plaça per demanar els seus desitjos a Ses Majestats.

Es recomana als nens i nenes guarnir els balcons amb canyes per indicar als Reis d’Orient on han de deixar els regals. També s’anima a dur fanalets durant la cavalcada per il·luminar-los el camí i donar-los una benvinguda càlida. Els llums es poden adquirir a Cal Lila, al Patufet i a l’Estanc.

A partir de 2/4 d’1 de la nit, i per celebrar l’arribada dels Reis, s’ha organitzat la Discomòbil Reial al Pavelló Municipal, amb música i bon ambient.

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès agraeix el treball i la disposició de la Comissió de Reis i de les desenes de persones voluntàries que fan possible aquesta nit màgica al poble.

En cas de pluja, la Comissió de Reis anunciarà qualsevol canvi a través del seu compte d’Instagram (@comissioreispratsdellucanes).