La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès convoca per primera vegada el Concurs de dibuix infantil i juvenil de la Festa Major de Sant Vicenç que s’afegeix a la trentena edició del Concurs de pintura ràpida que tindrà lloc el properdiumenge, 17 de gener.

Iolanda Rosetregidora de Cultura, explica que en el concurs de dibuix infantil i juvenil hi podran participar tots els infants i joves de fins a 13 anys residents o no al poble i que es repartiran en dues categories: La primera fins a 8 anys i la segona, de 9 a 13 anys.

Tal i com es fa en el concurs de pintura ràpida, de 8 a 10 del matí, totes les persones que hi vulguin participar s’hauran d’inscriure gratuïtament a Cal Bach per a recollir la cartolina segellada en què s’hauran de dibuixar les obres; o bé, per a segellar les teles i suports, en el cas de qui participi al concurs de pintura ràpida. En ambdós casos les obres es podran entregar fins a dos quarts de 2 del migdia.

El tema obligat a reflectir en totes les obres participants serà referit a qualsevol aspecte dePrats de Lluçanès i el seu entorn.

Quadre guanyador al 29è concurs de pintura ràpida de Prats de Lluçanès

Per altra banda, Roset explica que en el concurs de pintura ràpida tots els artistes que hi participin han de tenir 14 anys o més.

El lliurament de premis es realitzarà el mateix dia a dos quarts de 2 del migdia a Cal Bach i la valoració serà efectuada per un jurat format per persones qualificades en el camp de la pintura i el dibuix.

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès agraeix la col·laboració del Consell Comarcal d’OsonaInstaltec-Gas Natural i JiS Besora per col·laborar econòmicament en els premis de pintura ràpida; a Lluçanès Salut i Marc Sangrà pels premis del dibuix infantil; i a l’empresa AUSA i Funerària Blanqué per finançar el vermut.

Les bases del concurs de pintura ràpida podeu consultar-les aquí i les del dibuix infantil i juvenil en aquest enllaç.