Les famílies que vulguin preinscriure els nens i nenes nascuts els anys 2019, 2020 i 2021 a l’Escola Bressol La Pitota podran fer-ho fins al 21 de maig, dia inclòs.

La direcció del centre i la regidora d’Educació, Vanessa Gómez, exposen que es recomana fer les preinscripcions de forma telemàtica per reduir al màxim el nombre de sol·licituds presentades presencialment, tal i com marca el Departament d’Ensenyament. 

Per fer-ho només cal descarregar-se la sol·licitud en aquest enllaç i emplenar-la degudament. S’ha d’enviar a lapitota@pratsdellucanes.cat en format PDF, fotografiada o escanejada juntament amb la documentació que s’indica en la mateixa sol·licitud.

La sol·licitud de preinscripció es considerarà formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic amb la sol·licitud i documentació requerida. L’Escola Bressol us contestarà el correu electrònic notificant la recepció de la sol·licitud per a què la persona sol·licitant en tingui constància.

Matriculacions del 24 al 31 de maig

Del 24 al 31 de maig es formalitzaran les matriculacions de l’alumnat del centre. En aquest cas, la gestió també serà telemàtica.

Per matricular-se cal descarregar-se la sol·licitud aquí i emplenar-la degudament, juntament amb el document de dades bancàries. S’ha d’enviar a lapitota@pratsdellucanes.cat en format PDF, fotografiada o escanejada juntament amb la documentació que s’indica en la mateix sol·licitud.

La matriculació es considerarà formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic amb la sol·licitud i documentació requerida. En aquest cas, l’Escola Bressol respondrà el correu de confirmació, que servirà com a justificant de la formalització de la matrícula.

Podeu consultar més informació del projecte educatiu de l’escola bressol municipal al seu bloc.

Documentació