La Festa Major de Sant Vicenç escalfa motors amb aires renovats. La gratuïtat de tots els actes, a excepció de l’espectacle Temps de Quim Masferrer amb entrades anticipades a la venda a Cal Bach, a 12 euros, o el mateix dia a taquilla a 14 euros fins a exhauriment d’existències, i l’estrena del grup Festes per Prats en l’organització, són dues de les novetats importants.

Montserrat Juvantenyregidora de Promoció del municipi, explica que en les activitats de la Festa Major hi destaca una programació acurada, vinculada amb la tradició, i pensada per a tots els públics. En aquesta s’ha prioritzat que tots els actes siguin gratuïts perquè totes les persones que vulguin puguin participar-ne.

Juvanteny es mostra satisfeta amb la feina que s’ha fet amb el grup Festes per Prats i la resta d’entitats que participen en la Festa Major organitzant alguna activitat.

La regidora Montserrat Juvanteny amb representants de les diferents entitats que fan possible la Festa Major

Des de l’equip de govern es vol agrair a l’antiga Comissió de Festes la feina feta els últims anys, fent extensiu l’agraïment a totes les persones i entitats que organitzen els diferents actes, i encoratja al grup Festes per Prats, un equip de jovent implicat que ha dissenyat un programa pensat per a totes les edats.

Podeu consultar la programació de la Festa Major de Sant Vicenç 2016 aquí.