El proper ple municipal estarà marcat per dos grans temes. Per una banda, l’àmbit econòmic i d’hisenda, i per l’altra, el compromís en la situació nacional.

Pel que fa a l’àmbit econòmic, el ple debatrà les Taxes i els preus públics pel 2018. Alhora, es porta a votació una nova subvenció a empreses que creïn ocupació, i també ajuts per a l’establiment de nous locals comercials i a la modernització i reforma d’aquests.

Per altra banda, el plec de mocions, estarà marcat per la situació nacional. Al ple es rebutjarà l’aplicació de l’article 155 de la constitució espanyola i la violència de les forces policials espanyoles el dia 1 d’octubre. Tanmateix, també es reconeixerà la feina de la població de Prats de Lluçanès per defensar el dret a vot en el referèndum d’autodeterminació, i es proposarà posar el nom de ‘Primer d’octubre’ a la plaça de davant el col·legi electoral. El ple també exigirà la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural respectivament.

El ple ordinari se celebrarà dimecres 25 d’octubre de 2017, a 2/4 de 8 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Es podrà seguir en directe a www.pratsdellucanes.cat i participar-hi via Twitter amb l’etiqueta #PlePrats.