Somriures, algunes boques obertes, llums, colors i màgia. La nit més màgica de l’any va ser freda, però l’escalf i la llum dels fanalets dels nens i nenes es va sobreposar durant una Cavalcada de Reis històrica a Prats, que va comptar amb el Rei Baltasar de veritat, després que l’Ajuntament decidís adherir-se a la campanya promoguda per l’entitat Casa nostra, Casa vostra.

Melcior, Gaspar i Baltasar i tot el seu seguici reial de llums i música van arribar a Prats pel cantó de Lurdes. A partir de les 6 de la tarda, petits i grans van omplir els carrers del poble, per esperar els Reis d’Orient, en un dels dies més especials de l’any.

Com és habitual, Ses Majestats van arribar fins a l’Església on van dipositar l’or, l’encens i la mirra. A continuació, van seguir fins a la plaça Nova per dirigir-se a tots els pradencs i expressar el seu missatge d’amor i solidaritat.

Seguidament van visitar els usuaris de l’Espai Social i de la Residència Nostra Senyora de Lurdes. La nit va acabar amb els reis i patges visitant cases del poble, on van repartir regals.

Des de l’Ajuntament agraïm a la Comissió de Reis i a totes les persones que van participar-hi, i fer una vegada més, que la Cavalcada fos tan lluïda.

GALERIA D’IMATGES DE LA CAVALCADA DE REIS 2019