Prats de Lluçanès va viure, dissabte, una jornada històrica per al ciclisme català amb la disputa del primer Campionat de Catalunya de Gravel de la història. Ha estat en el marc de la Lluçanès Feréstec Gravel Race, organitzada per la Unió Ciclista Lluçanès, que també ha estat puntuable per a la Copa Catalana de Gravel. En total, l’esdeveniment ha aplegat prop de 200 participants.

La Unió Ciclista Lluçanès va organitzar un recorregut de 42 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu al qual s’hi donava tres voltes en les categories elit, sub 23 i màster 30 masculí i dues voltes en la resta de categories.

El podi masculí el va encapçalar Sergio Gutierrez (Miami – Megabici Club Ciclista), mentre que Clàudia Galicia (Groove Gravel) va quedar en primera posició de la categoria femenina. Així, s’han convertit en els primers campions catalans de l’especialitat. Consulta les classificacions completes de totes les categories en aquest enllaç.