El concurs d’Instagram de les Festes de Sant Joan i els Elois torna un any més amb l’objectiu de visibilitzar la nostra essència, la del nostre poble, l’entorn i les nostres tradicions a través de les cares, els detalls i les persones que, com a poble, ens fan únics. El concurs està obert a tothom (ciutadania, professionals o amateurs de la fotografia de totes les edats) perquè com més mirades hi hagi millor es captarà l’essència del nostre poble. T’hi animes?

Entraran a formar part del concurs totes aquelles persones que publiquin fotografies a Instagram amb les dues etiquetes #SantJoaniElois2022 i #PratsdeLluçanès i que segueixin i etiquetin el perfil d’Instagram @pratsdellucanes.

Les fotografies participants es dividiran en dues categories:

  • Millor fotografia dels actes tradicionals de les Festes de Sant Joan i els Elois 2022.
  • Millor fotografia artística de les Festes de Sant Joan i els Elois 2022.

Cal tenir en compte aquests requisits:

– S’hi pot participar tantes vegades com es vulgui.

– En cas de fer-se una publicació en mode àlbum de fotos només entrarà a concurs la primera fotografia.

– Les composicions fotogràfiques que incloguin més d’una imatge en una única foto no entraran a concurs.

– Es recomana que es participi des de comptes amb visualització pública per garantir que es poden visualitzar les fotografies a concurs.

– El concurs comença dijous 23 de juny i finalitza diumenge 26 de juny.

El jurat escollirà la fotografia guanyadora de cada categoria i estarà format per tres persones vinculades a la fotografia, l’art i el disseny.

El guanyador de cada categoria s’emportarà 50€ per comprar en establiments adherits a la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès. L’entrega de premis es farà en el marc dels actes de la Fira de Sant Jaume.

Els noms de les persones guanyadores es donaran a conèixer abans de la Fira de Sant Jaume a través del web municipal, dels canals de comunicació municipals i d’un missatge a la fotografia guanyadora.

Podeu consultar les bases completes aquí.