172 persones participen a la quarta edició de la cursa de muntanya La Feréstec que ha començat i finalitzat al Passeig del Lluçanès del nostre poble aquest diumenge, 31 de gener.

La cursa de 12’5 quilòmetres i amb un desnivell de 360 metres positiu, ha estat organitzada pel Club Triatló Lluçanès (CTLl) juntament amb l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, i presentava un recorregut més trencacames perquè és l’ànima d’aquesta cursa i és allò que hi busquen els que hi participen, segons van explicar membres de l’organització.

Pep Fontpresident del Club, s’ha mostrat satisfet perquè s’ha assolit l’objectiu inicial d’arribar gairebé als 200 esportistes participants. A més, s’ha augmentat un 70% la participació passant de 102 participants a 172.

Sortida de la quarta edició de La Feréstec al Passeig del Lluçanès

Per primer cop en quatre anys, el guanyador de la classificació general no ha estat Josep Viñas, si no que la primera plaça del pòdium general se l’ha endut Gabriel Crosas de l’Esportiu Torelló amb 49 minuts 43 segons, seguit per Viñas, amb 49 minuts 54 segons i del mateix club; i el bronze se l’ha emportat Omar Martínez amb 51 minuts 53 segons del Club Triatló Lluçanès.

La classificació general masculina, que podeu consultar aquí, ha estat encapçalada pels tres guanyadors de la general i pel que fa a la classificació general femenina el pòdium l’ha encapçalat Mireia Vilafranca de Porcs Fers amb 1 hora 6 minuts 46 segons; seguida perMaria Beringues de Mountain Runners Berguedà amb 1 hora 6 minuts 49 segons i Teresa Forn d’Sporthg-AML Team amb 1 hora 13 minuts 44 segons. La resta de la classificació podeu consultar-la en aquest enllaç.

Pòdium amb tots els guanyadors de les diverses categories de cursa de muntanya La Feréstec del 2016